hydrangea.jpg

Egy klasszikus kilincs olaszos ízléssel

A Maestro klasszikus kilincsek között van egy személyes kedvencünk. Tetszenek rajta a finoman kidolgozott részletek, az, ahogy a kilincs fogantyú része és a körrozetták összhangja is mennyire ki lett találva. Díszes, így felszerelve dominál az ajtón, de nem túlzóan, olyan igazi olaszos jó ízléssel lett megkomponálva.

Michelle rez rozettas

 

Ez persze nem véletlen, a Michelle kilincseket Olaszországban tervezte a már 30 éve kilincsek formatervezésével foglalkozó Vittore Bianchi, és ott is készül a magyar piacra ez a modell.

A fogása is kellemes, finoman simul a tenyérbe, nem vág sehol egy durva él. Kecses, de kézbe fogva érezni, hogy ez egy masszív kilincs. 

Michelle fekete ezust copy


Ami még különlegessé teszi ezt a modellt, az az, hogy az anyaga és a felülete fantáziadúsan variálható. És nem csak variálható, hanem valóban sok-sok változatban, színben és színkombinációban is készül, így aztán igazán könnyű megtalálni köztük azt, ami a leginkább passzol az ajtónkhoz, lakásbelsőnkhöz.

Michelle F22

Michelle ezust beige

Michelle antik vas roz

Michelle antik beige

 
Kilincs választásnál érdemes mérlegelni, tervezgetni, hogy stílusában illeszkedjen az ajtóhoz is, de ugyanakkor a többi fém kiegészítőhöz is, pl a bútorfogantyúkhoz, a lámpák fém részeihez, a függönykarnisokhoz, a konyha és a fürdőszoba fém szerelvényeihez, a fém bútorokhoz, vagy éppen a padló fehér márványához. Ideális esetben ezek a részletek harmonizálnak egymással és az ajtóval is, és ilyenkor nem is annyira nehéz a választás.

További részletek: www.kilincsek.eu  - Michelle kilincsek, a Maestro kínálatában

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít