hydrangea.jpg

Milyen hűtőt vegyek?

Szeretnél egy olyan hűtőt, melyben az élelmiszerek sokáig frissek maradnak?

Így ritkábban kéne bevásárolni, több élelmiszert lehetne otthon tárolni, és mindig friss ételt fogyaszthatna a család.

FNF

Az ételek hosszú idejű frissen tartásának titka az, hogy a tökéletes tartósításhoz állandó, optimális körülményeket kell biztosítani. A Whirlpool új hűtő-fagyasztói a hatékony 6. ÉRZÉK technológia segítségével érzékelik még a legapróbb hőmérsékletváltozást is, és visszaállítják az ideális feltételeket.

1

FRESH NO FROST

A Whirlpool új kombi FRESH NO FROST hűtő-fagyasztója hatékony hőmérsékletszabályozást biztosít és megakadályozza a dér- és jégképződést a hűtőben és a fagyasztóban, így soha többé nem kell a leolvasztással foglalkoznia. A hűtőben lévő 6. ÉRZÉK FreshLock rendszer érzékeli és gyorsan helyreállítja az optimális hőmérsékletet, például az ajtó kinyitása vagy szobahőmérsékletű élelmiszer behelyezése után.

2

Ideális hely az érzékeny ételek számára

Az új hűtő-fagyasztóban külön rekeszek vannak, amelyekben a hús és a hal hosszabb ideig marad friss és tárolható. A Fresh No Frost készülékekben található egy 0 ºC-os frissen tartó rekesz, melynek hőmérséklete pontosan szabályozott, hogy mindig 0 ºC körül legyen, mert az érzékeny húsok tápértéke, frissessége, színe és íze így őrizhető meg a legjobban.

3

Élvezetes használatra tervezve

A forma és a funkció nagyszerűen párosul: A látványos érintős kijelző jól kiegészíti az ajtók elegáns külső megjelenését, és rendkívül egyszerűvé teszi az ellenőrzést és a szabályozást. Az érintős kijelző szemmagasságban van, a vonzó rozsdamentes acélfogók pedig kiváló ergonómiát biztosítanak. A belső térben lévő állítható polcok és az ajtópolcok segítségével még nagyobb hely teremthető a nagyobb dolgok számára, és maximálisan kihasználható a belső tér.

FNF-ht

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít