hydrangea.jpg

Egy mosógép, mely pontosan tudja a dolgát

Sokan a ruhák frissességének, gyűrődés mentességének megőrzése érdekében úgy próbálják időzíteni a mosást, hogy a program befejeződésekor mindenképp otthon legyenek, és a lehető leggyorsabban ki tudják venni a ruhákat a gépből.

A Whirlpool legújabb FreshCare+ mosógépei, gyengéd gőz és dobmozgatás segítségével vigyáznak a mosógépben lévő ruháinkra, és a program befejeződése után akár több órán át is frissen tartják a ruhaneműket. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnunk, amikor távol vagyunk otthonról, vagy éppen nincs időnk rögtön kipakolni a mosógépet.

slide-img3--large

A frissesség új dimenziója

Az új FreshCare+ rendszer gyengéden ringatja a ruhaneműt, hol lassú mozgatással, hol gőzöléssel rendszeresen váltakozva – a levegő így átjárja a szálakat, hogy a ruhanemű megőrizhesse frissességét, és nem keletkeznek rossz szagok.

Testre szabott gondoskodás mindenfajta ruhanemű számára

A SoftMove rendszer segítségével a dob különleges mozgások sorozatát képes elvégezni az adott ruhanemű fajtájának megfelelően. A rendszer hat speciálisan kialakított dobmozgást és mozgatási időt képes beállítani az egyes mosási szakaszokban, az első vízbeeresztéstől kezdődően egészen az utolsó centrifugálásig. Ez a pontos szabályozás megvédi a ruhák színét és formáját, és a lehető legjobb tisztítási eredményt biztosítja.

Tökéletes mosás 40 °C helyett 15 °C-on

A színes 15 °C-os mosási program használatakor a ruhák eredeti szépsége és színei hosszú ideig megőrizhetők. Ugyanolyan tisztaságot biztosít, mint a 40 °C-os mosási program. Ez az aszimmetrikus dobmozgásnak köszönhető, amely jobban fellazítja a ruhaneműt, így a mosószer jobban behatolhat a kelmébe.

enhance-rework--large

Igényekhez alkalmazkodó tisztítási erő

A Clean+ opció segítségével igényei és a mosnivaló szennyezettsége szerint könnyen testre szabhatja a mosási programot. Attól függően, hogy mennyire szennyezettek a ruhák, egyszerűen válassza az Intenzív, a Napi vagy a Gyors beállítások egyikét.

Továbbfejlesztett motor a hosszan tartó teljesítményért

A FreshCare+ típusok között található olyan készülék, melyet Sense Inverter motor hajt. Ez a csendes és fejlett, kefe nélküli motor kiváló teljesítményt és tartósságot biztosít, emellett rendkívül energiatakarékos; akár 30% megtakarítást is elérhet az A+++ osztályhoz képest.

„A FreshCare+ mosógéppel olyan mosógépet alkottunk, amely valóban alkalmazkodik a kívánt életmódunkhoz – nem kell aggódnunk, hogy mikor és hogyan mossunk” – nyilatkozta Luigi La Morgia, a Whirlpool Mosás és termékbevezetés részlegének vezetője. „Az egyszerűbb, jobb és élvezetesebb használat alapelve a legapróbb részletekben is megmutatkozik – a hathatós funkcióktól, az intuitív és könnyen használható kezelőszerveken át egészen az elegáns, ergonomikus ajtókialakításig. Ez a tökéletesen tisztára mosott ruha titka!”

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít