hydrangea.jpg

Kukatárolás stílusosan

A KUBIO tároló rendszerrel, lehetőségünk nyílik arra, hogy felszámoljuk a kert egy kevéssé esztétikus pontját, és a kukáinkat is igényes módon tárolhassuk. Az elérhető áron kapható, prémium minőségű tárolók a kertünk formatervezett díszei lehetnek!

Az Innobet Kft. azzal a céllal fejlesztette ki kukatárolóit, hogy forradalmasítsa az eddigi tárolás lehetőségeit. A KUBIO kukatárolók több színben, méretben kaphatóak, s a kortárs design széles palettájához is alkalmazkodnak.

S3 Kubio kukatároló Törtfehér mosott beton Antracit ajtókkal

KUBIO S2 kukatároló S238

Az S-L méretű, 120 és 240 literes, sztenderd kétkerekű, szögletes aljú hulladékgyűjtő edényekhez tervezett tároló fő része az előre gyártott betonszekrény és a rászerelt ajtók. A szekrény egybeöntött, nagy szilárdságú, szálerősített betonból készül. A beton időtálló, ellenáll az időjárás viszontagságainak, és a használatból fakadó igénybevételeknek. Egyéni ízléstől függően lehet natúr, látszóbeton, vagy színes, mosott felületű szekrény. A látszóbetont a tervezők minimalista házakhoz és kertdesignhoz ajánlják, mert a sima, nyers, szürke felület nagyon szépen illeszkedik ehhez a környezethez. Klasszikusabb, vagy kicsit rusztikusabb, mediterrán otthonokhoz javasolt a mosott beton, amelynek 8-12-mm-es kőzetszemcséi izgalmasan kirajzolódnak a szekrény felszínén. A látszóbeton felület festhető, vakolható. 

L2-1661 pasztellkék7

A rozsdamentes acélajtók ugyancsak kielégítenek minden hozzájuk fűződő igényt. A készítés során CNC vezérlésű lézervágást, élhajlítást és dombornyomást alkalmazunk, amely garantálja a tökéletes pontosságot. Az épületek és a környezet színvilágának megfelelően kiválaszthatjuk az ajtók színét, legyen az akár pasztell, vagy erősebb, dominánsabb szín – ízlésünknek megfelelően. Ugyancsak egyéni igényektől függően kulccsal zárható és kulcs nélküli ajtók is rendelhetőek.

Kubio S2-1963-antracit

Ha jobban tetszik a fa, mint a fém, akkor választhatjuk a Kubio Natura kukatároló családot, melynek trópusi keményfából készült ajtólapjai ellenállnak az időjárás viszontagságainak és páratlan esztétikai élményt nyújtanak. A Kubio NATURA termékcsalád rejtett ajtónyitó mechanizmussal rendelkezik (push to open) így a kukatároló fa elemeinek elrendezését nem kellett semmilyen zárszerkezet elhelyezésével megbontani, ezzel tovább fokozva az esztétikai élményt.

   A megrendelést követően a tárolókat EURO raklapon szállítják a helyszínre. Mivel ezek a tárolók 300-900 kg súlyúak, nem borulnak fel, stabilak, ráadásul a nagy súly miatt garantáltan mozdítani sem lehet őket, tehát az eltulajdonításuk is lehetetlen. Miután megérkezik a kertünkbe a kukatároló, csak le kell tenni egy előre kiválasztott sík, vízszintes felületre. Külön alapozni, beépíteni nem kell a már említett nagy tömeg miatt, hiszen a kukatároló önmagától is stabilan megáll. A kukatároló elhelyezhető akár közvetlenül a homokos, vagy füves talajra, de a térkő-, vagy betonburkolat is megfelelő. Lényeges, hogy a felület ne legyen laza, és ne lejtsen.

Havanjobbdolga

Amíg elkészül a kávé, helyére kerül a kukatároló...

Az elhelyezett tárolót már csak használnunk kell! A használat könnyű, praktikus, ugyanis csak kibillentjük helyéről a kukát, amit egy drótkötélhurok megtart kibillentett állapotában, így a kuka fedele felnyitható. A kukát kivennünk a tárolóból csupán az ürítésekor kell. Fooldalra 2018-10-3b

Kubio Plusb

A Kubio PLUS felső bedobónyílásokkal a használat még egyszerűbb.

Bővebb információ: www.kubio.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít