hydrangea.jpg

2018 őszi/téli divat színei a Pantone szerint - 2. rész

Ígéretünkhöz híven mutatjuk a TOP 10-es lista még hátralévő öt színét.

Csemegézzetek belőle, és használjátok a színek gyógyító erejét, ne csak az öltözködésben, hanem az otthon dekorálásban is.

6. Ultra Violet

viola

Természetesen nem maradhat ki a sorból, az év színe sem. Ez pedig a lila, mely felébreszti bennünk a kreativitást.

viola2

viola3

 

7. Valiant Poppy

piros

A szeszélyes tűzvörös. Az egyik leglángolóbb és legbátrabb szín, amit a lakásban használhatunk. Meleg szín, mely otthonossá, meleggé teszi az adott környezetet, azonban némileg kicsinyíti is a teret.

piros2

piros3

Bánjunk azonban óvatosan ezzel a színnel, mert a túl sok vörös türelmetlenséget, nyugtalanságot, agressziót okozhat, ezért megnyugtatásra szánt környezetbe (hálószobába) semmiképpen nem ajánlott.

Szépen harmonizál a barna árnyalataival, arannyal vagy bronzzal kombinálva pedig pazar, drága és fényűző hatást érhetünk el.

8. Limelight

lime

Egy lenyűgöző halványsárga árnyalat.

A Limelight könnyedebb, mint a Ceylon Sárga, de azért lehet ez is feltűnő, a legizgalmasabb hatást antracit szürkével párosítva érhetjük el.

lime2

lime3

9. Quetzal Green

green

Ez a mély, elegáns, kékes-zöld árnyalat, egy igazi ínyencség. A természetesség érzetét tudjuk vele elérni a lakberendezésben.

green2

 

A Quetzal Green szépsége a mélységében és fényében rejlik. A szín nem más, mint a kékek és a zöldek szenzációs keveréke.

10. Red Pear

vrs2

Ez a mélyvörös árnyalat abszolút klasszikus őszi szín, mely melegséget sugároz a hűvösebb napokon, ha otthonunkban ilyen színű kiegészítőket használunk.

vrs

vrs3

Forrás: www.deavita.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít