hydrangea.jpg

Mobil pincét az udvarba?!

Nagyszüleink idején, és persze már jóval korábban is egy háznak elengedhetetlen része volt a pince.

Egy olyan föld alá épült helyiség, mely kialakításánál fogva - sötét, és egész évben viszonylag állandó a hőmérséklete és páratartalma - kiválóan alkalmas élelmiszerek pl.: bor, burgonya, alma stb. hosszú távú tárolására.

Manapság azonban, már egyre kevesebbeknek jut eszébe családi ház építésénél pincében is gondolkozni, hiszen az élelmiszerek tárolása ma már a hűtő - és fagyasztószekrények valamelyikében történik. Nem utolsó sorban pedig, a boltokban ma már egész évben folyamatosan hozzá juthatunk a kívánt zöldségekhez, gyümölcsökhöz, így nagyon sokan nem is gondolkoznak hosszú távú tárolásban.

A számos modern (és sokkal kényelmesebb) alternatíva mellett, azonban bármennyire is idejét múltnak tűnik egy pince, még mindig vannak olyan előnyei, amiket sajnos csak kevesen vesznek figyelembe. Például:

- az élelmiszerek tárolása elektromosság nélkül, környezetbarát és gazdaságos módon

- akár egy egész télen át eltarthatóak a kertünkben megtermelt zöldségek, gyümölcsök 

Most pedig egy olyan zseniális megoldást mutatunk, ami a 2015-ös holland Design Awards egyik döntőse lett. Itthon még egyelőre nem kapható, de reméljük, hogy nem kell rá sokat várni, hogy nálunk is elérhető legyen. 

1

A képen látható előre legyártott, készen vásárolható mobil pince, akár 20 hűtőszekrénynyi élelmiszer tárolására alkalmas, villamos energia felhasználás nélkül! Csupán a talaj és a víz szigetelő hatását kihasználva, melynek köszönhetően az egész év folyamán 10-12 Celsius fok körüli hőmérséklet van a belsejében.

2

8

Légmentes, vízzáró, szellőztető rendszerrel is el van látva, mely egy alkalmazással figyeli a belső tér hőmérsékletét és a páratartalmat. 

A kézzel laminált poliészter héj, belül egy fából készült korláttal és polcokkal van ellátva. 

Kiegészítésként választható bele LED szalagvilágítás és szekrény is.

3

4

5

20 hűtőszekrény kapacitása, nulla áram használattal

6

7

Főbb jellemzői:

3000 literes tároló kapacitás

10-12 Celsius fokos állandó hőmérséklet

Átmérője: 228 cm

Súlya: 300 kg 

9

Forrás: www.ifitshipitshere.com/ weltevree-groundfridge/

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít