hydrangea.jpg

Minimalizmus a családra és a funkcionalitásra összpontosítva

Három lakás összeolvadásából született meg, a képeken látható nagyon tágas, 300 négyzetméteres otthon, egy fiatal család számára. A lakást, a családi élet megkönnyítése érdekében, a praktikusság jegyében tervezték. Stílusa se nem túlzottan nőies se nem férfias, inkább semlegesnek mondható. Kivéve a gyerek szobát, amivel egy kislány álomvilágát váltották valóra. Tarts velünk egy inspiráló sétára, ebben a tágas, harmonikus és modern családi házban ...

2

A nappali, az étkező és a konyha egy nagy, nyitott térben van, melyben mindössze néhány oszlop szab jelképes határt a 3 funkció közé. A színpaletta tekintetében, harmonikus föld színeket használtak, bézs, fehér, és a szürke különböző árnyalatai.

3

A nappali középpontját egy egyedi kialakítású üveg dohányzóasztal alkotja, mely szinte lebeg a térben.

A kanapé hosszú elrendezését vizuálisan megtöri, az eltérő színű - de harmonizáló - kárpitozás, és az itt-ott elhelyezett díszpárnák.

6

A minimalista design ellenére a lakás kényelmes, és családias otthonnak mondható. Ez az óriási kanapé is megfelelő teret ad arra, hogy a család mind tagja megtalálja itt a helyét, legyen szó olvasásról, játékról, munkáról.

4

A földig érő bézs függöny kicsit lágyítja a hófehér falakat.

5

Az étkező, tehát a kanapé mögött helyezkedik el, nagyobb társas összejöveteleknél, ezt használják. Hétköznapokon pedig, amikor csak szűk körben van a család, akkor a konyhasziget funkcionál asztalként. 

A válaszfalak hiánya, folyamatos kontaktust tesz lehetővé a családtagok számára, ha nem is konkrétan egymás mellett vannak.

7

A konyhát is az egyszerű, letisztult design jellemzi.

A natúr fa színű konyhabútorból markánsan kiemelkedik a középső fekete rész, és vele szemben teljes harmóniában a konyhasziget, és a bárszékek.

9

A konyhából csodás panoráma tárul elénk a városra.

10

A nagyméretű szekrényajtók különböző tároló rendszereket, mindenféle konyhai készülékeket és kiegészítőket rejtenek.

11

A borospoharak egy szépen megvilágított szekrényben sorakoznak.  

8

Az étkezőben is folytatódik a fekete szín, az asztal és a fölötte lévő modern csillár tekintetében, azonban a kis fotelszerű étkezőszékek, itt már világos bézs színűek.

13

A hálószobában, a beépített szekrények szinte észrevétlenül vonulnak végig körbe a falak mentén.

12

Az ágy körül is folytatódik a rejtett szekrénysor. Tároló helyből tehát nincs hiány, biztos, hogy mindennek meg van a maga helye.

14

A szoba semleges föld színeit a sárga kiegészítők dobják fel.

15

16

Mondanunk sem kell, hogy a fürdőszoba sem hétköznapi méretű. És ez a lakásban található 3 fürdőszobából még csak az egyik. J Fehér márvány csempe és növények díszítik.

17

Ez a kisebb méretű, fekete-fehér fürdőszoba várja a vendégeket.

18

A fekete fém polcok egy kis indusztriális vonalat adnak a térnek.

19

A gyerekszobát, a pihe puha padlószőnyeg, és a pasztellszínek teszik barátságossá. Itt már megjelenik a föld színek mellett a falakon, és a kiegészítőkön a világos rózsaszín. A szoba középpontja pedig minden kétséget kizárva, a gyönyörű, kisház alakú baldachinos ágy, melyről talán minden kislány álmodozik. J

20

21

 

Jó pofa a kis bagoly formájú falilámpa, melynek szemei világítanak a sötétben.

22

Az ágy fejtámlája mögött egy kis játszósarok/tanulósarok kapott még helyet. Beépített szekrények vannak itt is végig a fal mentén. Az egyszínű fehér ajtófrontokat, játékossá teszik a különböző méretű és színű fogantyúk.

A tanulásban egy kis szünetet tartva, a függő székbe ülve, a felhő formájú mennyezeti lámpa alatt, úgy érezheti a szoba tulajdonosa magát, minta egy álomvilágban pihenne egyet.

23

Az íróasztalon lévő ceruzatartó is figyelmet érdemel. J

234

A gyerekszoba mellé tartozik egy kisebb fürdőszoba is, melynek a kialakítása a szobával harmonizál.

Forrás: www.home-designing.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít