hydrangea.jpg

Erdő szélén házikó...

Moszkva külvárosában, közvetlenül egy erdő mellett található ez a 3 szintes családi ház. A belső terek kialakításánál a fő koncepció, a kényelem és az ergonómia párosítása a modern, minimál stílussal. Mivel a ház egyik oldala teljes egészében az erdőre néz, így fontosnak tartották, hogy belül is olyan színeket, anyagokat, textúrákat használjanak, melyekkel a természetet csempészik be. Így a minimál stílust a sok zöld növény, és a sok fa elem használatával tompították.

1

Világítás

A házban az alap fényeket spot lámpák adják, azonban minden helyiségben van egy nagyon dekoratív, különleges, egyedi lámpatest mely egyértelműen magára vonzza a tekintetet, és különleges hangulatot ad az adott helyiségnek.

A ház funkcionálisan három részre osztható:

Az első emeletet a vendégek fogadására szolgáló közösségi terek alkotják. Itt található a nappali, a konyha, az étkező, egy vendégszoba és egy iroda.

nappali1

nappali2

nappali3

A nappalit hatalmas belmagassága, a tagolt mennyezet, és a hangsúlyos lámpatest teszi különlegessé.

nappali4

nappali5

nappali6

nappali7

Nagyobb családi, baráti összejövetelek esetén, az ülőgarnitúra mögött elhelyezett étkezőasztal teremt lehetőséget egy meghitt, közös étkezéshez.

etkezo

Ha pedig a család szűk körben van, akkor a konyha részben található reggeliző pultnál, illetve a konyhasziget végében lévő asztalnál tudnak leülni.

konyha1

konyha2

konyha3

konyha4

konyha5

A vendégszoba eleganciája, az ágy két oldalán található lámpatesteknek, a fényesen csillogó márványhatású tapétának, és a kellemes, harmonikus színhasználatnak köszönhető. A szobához tartozik, egy különálló fürdőszoba is, hasonló stílusban.

vendeg1

vendeg2

vendeg3

vendeg4

vendeg5

Az iroda berendezése egyszerűnek mondható, azonban két tényező van, ami nagyon hangsúlyos, az egyik a mennyezeti lámpa, a másik pedig a falon „úszó” ezüst halak, melyek amellett, hogy a természetre utalnak, mint fogas is használhatóak.

dolgozo1

dolgozo2

dolgozo3

Az iroda ajtaja, teljesen beleolvad a falba.

dolgozo4

Az első szintre felérve, egy tágas, nyitott előszoba fogad minket, egy kényelmes kis pihenő sarokkal, melynek vidám színei üdítően hatnak a fehér falak előtt.

emelet1

emelet2

emelet3

Ezen a szinten találhatók a hálószobák, melyek mindegyike saját, stílusában megegyező fürdőszobával rendelkezik.

halo1

halo2

halo3

furdo1

furdo2

furdo3

gyerek1

gyerek2

gyerek3

A legfelső szinten egy pihenő, társalgó részt alakítottak ki, ahol nagyobb társaságot is vendégül tudnak látni, hiszen rengeteg különféle ülőalkalmatosság van.

teto1

teto2

teto3

teto4

teto5

A természet közelségét pedig nem csak az ablakon keresztül látszódó erdő látványa nyújtja, hanem a sok-sok zöld növény a belső térben is, melyek kis „esőerdős-dzsungeles” hatást teremtenek.

A teraszra kiülve pedig az erdő végtelen nyugalma tárul elénk.

Forrás: www.lykasova.com

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít