hydrangea.jpg

Kíváncsi vagy milyen házban lakik Christin Davis azaz Charlotte, a Szex és New York sztárja?

Megmutatjuk, pár kép erejéig a színésznő, Los Angeles-i Brentwood-hegységben található, 5,2 millió dolláros házát, és döntsétek el Ti, kedves Olvasók, hogy szerintetek mennyire méltó ez a ház a sorozat sztárhoz?!

2

3

Nagyon elegáns mediterrán villa

A 600 négyzetméter alapterületű ház, 5 hálószobával és 6 fürdőszobával rendelkezik. Az amerikai média szerint a színésznő egy saját kis "mediterrán faluban" él. Rengeteg növénnyel, és gyönyörű zöld környezetben.

4

A ház tornáca, nem túl ötletgazdag, a medencét leszámítva sok extra nincs benne.

5

Igazából az egyetlen apró stilisztikai részlet, a víz színével harmonizáló türkizkék párnák.

6

Mielőtt a lakásba lépnénk, a bejárat körül a sok színes virág nagyon üdítő látványt nyújt, és a háttérben kiszúrtunk a falnak támasztva egy raklapot. Lehet, hogy a színésznő valami raklapos DIY projektet akar megvalósítani? J

7

A nappali sincs túl gondolva, az egyetlen számunkra érdekes ötlet a tükörkép szerűen elrendezett ülőgarnitúra és a dohányzóasztal, hiszen mindenből kettő van. A fehér falaknak és a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően, a szoba rendkívül világos.

8

Olvasósarok

Itt minden meg van, ami egy kellemes olvasáshoz, bekuckózáshoz kellhet: kandalló, kényelmes fotelek, könyvespolcok és közvetlen kapcsolat a kerthez. Kell ennél több?

9

Az étkező egyszerű letisztult hangulatú, ami itt érdekességnek mondható, az a képek elhelyezése, hiszen a megszokottól eltérően, itt egy külön polcrendszert kaptak, ahelyett, hogy szögeken lógnának.

Az ablakon csak sötétítő függöny van, így napközben a fénynek semmi sem szab határt.

10

Tágas konyha

A konyha a nappalival egy légtérben van, nagyon tágas és világos. Az ablakok itt is függöny nélkül maradtak. Az egyszerű fából készült konyhabútort a fekete színű gránit munkalap teszi kicsit elegánsabbá.

11

A hatalmas alapterületű hálószobában a baldachinos ágy és a kandalló ami kiemelhető, de egy kis stílus, és egyediség hiányzik belőle szerintünk.

13

Otthoni edzőterem

Egy puha, süppedős padlószőnyeges edzőterem, ahol a színésznő formában tartja magát.

14

A fürdőszoba

Talán ez a helyiség az egyetlen a házban, amit hangulatosnak, egyedinek mondhatunk: a mozaikos falburkolat, a zuhanyzó, a fürdőkád és a kis asztalka, a székkel.

15

Ez a hálószobához kapcsolódó terasz, a két nyugággyal és a szép kilátással, egy jó alap, de nekünk azért valami hiányzik még.

16

A ház külső mediterrán hangulata, a házon belül a padlóburkolaton köszön vissza egyértelműen. A nappali és a konyha is ezt a padlózatot kapta. A konyhaszekrénnyel megegyező bútorok vannak a nappali e részében is, a falba rejtve. A falon pedig tv helyett egy tv-t ábrázoló festmény kapott helyet.

17

Csodás zöld kert

A szép zöld környezetből már csak egy két nyugágy, vagy valami kis hangulatos pihenősarok hiányzik nekünk.

 

Forrás: www.elmueble.com

PHOTO: Gtres

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít