hydrangea.jpg

Hálószoba átalakítása IKEA KALLAX szekrénnyel

Kicsi az alapterülete a hálószobádnak? Kevés a tároló hely?

Ha Te is valami kreatív megoldást keresel, akkor feltétlenül olvasd végig a cikket, és nézd meg a videót, melyben láthatod, hogy egy kis kreativitással, és nem túl nagy anyagi ráfordítással, óriási változást érhetünk el.

AZ IKEA szó hallatán, sokaknak felcsillan a szeme, másokat meg a hideg ráz ki (főleg ha férfiból van az illetőJ). Egy biztos itt is vannak, jó és kevésbé jó minőségű bútorok. Aki szereti, azért szereti, mert praktikusak, nagyrészt megfizethetőek, és nem utolsó sorban egy kis kreativitással, egyedi bútorokká alakíthatóak.

Az alábbiakban is, egy IKEA-s polcrendszer (a KALLAX) kreatív felhasználásával nyertek, rengeteg tároló helyet, és alakították át a szoba teljes arculatát.

Az IKEA saját ajánlása szerint a KALLAX polcok állva vagy fektetve, a fal mellett vagy térelválasztóként egyaránt használhatóak, azonban itt most egy kreatívabb megoldást mutatunk,àmegemelt ágykeretet készíthetünk belőle. Így pedig rengeteg tároló helyet nyerünk, és még ha háziállatunk is van, a számára is kialakíthatunk egy kis kuckót a saját fekhelyünk alatt.

Amire szükségünk lesz:

  • 2 db 4 rekeszes Kallax polc
  • 2 db 8 rekeszes Kallax polc
  • 6 keményfa fa deszka
  • 1 függöny (opcionális)
  • 1 függönyrúd (opcionális)

Az elkészítés menete:

Forrás: www.icreativeideas.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít