hydrangea.jpg

Vidám konyhák - vibráló színekkel

Unod már az egyszínű konyhádat? Szeretnél színeket és vidámságot varázsolni az étkeződbe, hogy feldobd a hangulatát? A most következő képek, remélhetőleg megfelelő inspirációként szolgálnak, ha konyhafelújításról/átalakításról álmodozol.

1. Egy egyszerű letisztult, konyha lenne - a fehér falakkal, és a szürke konyhaszekrénnyel - azonban, a vidám tarka mintás huzattal fedett pad, és a piros székek, elképesztő mértékben élettel töltik meg a konyhát.

1

2. Egy egyszerűbb, régebbi konyhabútorból is lehet csodákat varázsolni, egy kis festék segítségével. Ebben a napfényes árnyalatú konyhában, garantált a vidám hangulatú főzés, és étkezés.

2

3. Tegyük fel, hogy adott egy hófehér konyha, melyen változtatni szeretnénk, de a pénztárcánk nem teszi lehetővé, hogy az egészet kompletten lecseréljük, itt a bizonyíték arra, hogy néhány színes kiegészítővel (világítótestek, függöny, párnák), teljesen más összképet alkossunk.

3

4. Olyan ez a konyha, akár csak egy Rubik kocka. Minden ajtó más színt kapott, és még a pult is színes.

4

5. A két különböző mintájú, de hasonló stílusú csempével, és a kékre festett fallal, illetve az előtte lévő kék sarokülővel igazán elegáns összhatást értek el.

5

6. A színes spanyol csempe, és a türkiz konyhasziget teszi igazán különlegessé, ezt az amúgy sem hétköznapi konyhát.

6

7. Itt a fókuszpont egyértelműen a konyhasziget, köszönhetően a 3 db narancssárga lámpának, és a kék bárszékeknek. Az étkező részben is visszaköszön ez a két szín, a textíliákon és a lámpán.

7

8. A viszonylag egyszerűnek mondható szürke frontú konyhát, a különleges textúrájú csempe, és a sárgára festett fal dobja fel.

8

9. Az aranyozott vas lámpák, és a zöld színű reggeliző asztalként is funkcionáló konyhasziget ragyogást visz, az amúgy semleges konyhába.

9

Forrás: www.thespruce.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít