hydrangea.jpg

Relax & Work – Munka és pihenés EGLO fényforrás és lámpa segítségével

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kell helyeznünk a munka és a pihenés egyensúlyára. A körülöttünk lévő környezet és a fények pedig ezt nagymértékben befolyásolják.

Az EGLO által forgalmazott Relax & Work fényforrás vagy lámpa különlegessége abban rejlik, hogy kétféle fénytípust tud produkálni egy normál otthoni kapcsolóval.

fo

 

Egyrészről (egy kattintással) 50%-os fényerőt ad 2700 Kelvin kellemes melegfehér színben, ami segít ellazulni és pihenni, másrészről pedig, ha 2 másodpercen belül kattintunk a kapcsolóval, 4000 Kelvin semleges fehér 100%-os, munkára, koncentrációra alkalmasabb, „éberen” tartó fényt illetve színhőmérsékletet kapunk.

02

 

Miért érdemes ilyen fényforrást vagy lámpát használnunk még a fenti előnyök mellett?

Mert ezek a termékek LED technológiával készülnek, azaz jóval kevesebb az energiafelhasználásuk, mint a hagyományos izzóknak, valamint ezek a speciális fényforrások vagy lámpák bármilyen kapcsolóval használhatók – kivéve, ha fényerőszabályzós kapcsoló van az otthonában.

A döntés az Önök kezében van, hiszen mindenki a saját igényeinek megfelelően vásárolhat vagy csak fényforrásokat (E27, E14, GU10 izzók, amelyek a korábbi foglalatokba belecsavarhatók) vagy komplett lámpákat is, amelyekkel mindkét színhatás elérhető. 

Ha szeretne még olvasni a Relax & Work lámpáinkról, fényforrásainkról, itt tudhat meg többet:

LÁMPÁK

FÉNYFORRÁSOK

Ha pedig kíváncsi még új, modern technikai megoldásokra, amit az otthonában, munkahelyén is szívesen használna (pl. okoslámpa, fényerőszabályzós lámpa) akkor látogasson el a hivatalos weboldalunkra:

www.egloshop.hu

És ha ezek után még meg is vásárolná őket, azt szaküzletünkben Dunakeszin illetve az országos SHOP in SHOP partnerüzleteinkben teheti meg: 

www.egloshop.hu/eglo-shop-in-shop

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít