hydrangea.jpg

A kifinomult otthon titka - Viastein

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő Viastein Kft. 2017 második felében kezdte meg térburkoló termékeinek gyártását biharkeresztesi üzemében. 2015. évben született meg az elhatározás a magyar tulajdonú Bayer Construct cégcsoportban a térkőgyár létrehozására.

Üzemében a kor igényeinek megfelelő modern gyártógép és az europában egyedülállóan fejlett technológia széles körű lehetőséget biztosít, hogy kiváló, prémium minőségű, felső kategóriás termékeket állítson elő.
Magyarország prémium térkő-gyártójaként célkitűzéseinket szem előtt tartva azon igyekszünk, hogy vásárlóink kedvében járjunk. Ennek bizonyítéka, hogy 2018 nyarát egy speciális akcióval nyitjuk meg.

Nyári akció: 2018. augusztus 31-ig

3

Akár elegáns környezetet vagy természetes megjelenésű, tájba illő tereket szeretne kialakítani, a termékpaletta minden stílusra kínál ötleteket. Terasz, gyalogos bejáró, gépkocsi-behajtó burkolására gyors és könnyen kivitelezhető megoldásokkal várjuk. A termékekkel a fentiek mellett kertek, utak, lépcsők készítésére is van lehetőség!Sempre Grando

Almada Standard

Térburkolatainkat elsősorban az elegancia, a letisztult forma jellemzi, azonban megtalálható a mediterrán hangulatot idéző szín- és formavilág is. Cégünk működését jól képzett, több éves szakmai múlttal bíró szakemberekre bíztuk. Üzletpolitikánk középpontjában áll, hogy az igényeket teljes mértékben kielégítő prémium minőségű termékekkel, magas szintű szolgáltatásokkal, rövid szállítási határidővel álljunk vásárlóink, partnereink rendelkezésére.

Grando

Magyarországon egyedülálló felület- megmunkálásokkal szélesítettük termékeink körét, hogy személyre szabottá tehesse környezetét. Merítsen ötleteket a katalógusból, tervezzen bátran a sokféle szín-, új forma- és méretvilág felhasználásával! Tekintse meg akciós az kiadványt, látogasson el honlapunkra www.viastein.hu címre.

Faro Trio

Célkitűzésünk, hogy a jövőben egyre szélesebb termékpalettával, izgalmas formákkal, harmonizáló, mégis változatos színekkel, bővülő szolgáltatásokkal új trendet teremtsünk a magyarországi térburkoló piacon.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.viastein.hu

Faro Fino

Faro Sette

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít