hydrangea.jpg

A FAKRO 2018-as tavaszi akciójában egyes tetőtéri ablakokhoz AJÁNDÉKBA ad a cég KÜLSŐ HŐVÉDŐ ROLÓt

A beépített tetőterek új helyiségeket hoznak létre az épületben lakók számára, életet lehelnek az addig kihasználatlan épületrészekbe. A tetőablakok segítségével a természetes fény átjárja a tetőteret, friss levegőt és korlátlan kilátást biztosítva az embereknek.

A FAKRO-nak, a világ második legnagyobb tetőablakgyártójának kiemelten fontos, hogy termékei felhasználói a lehető legmagasabb komfortot élvezhessék, legyen szó borovi fenyő, vagy többcellás ALU- műanyag ablak-szerkezetről, egyszerűbb billenő, felnyíló-billenő vagy tetőerkély ablakról.

1

A tetőablakok üvegfelületét – legyen szó akár a passzívház-minősített, négy rétegű, kriptongázzal töltött U8-as FAKRO üvegezésről – nagyon intenzív napsugárzás éri a nyári időszakban. Az üvegfelületen keresztüláramló napsugárzás felmelegíti a belső teret, aminek mértéke függ az üvegszerkezet „kis g”-vel jelölt napsugárzási együtthatójától. Mivel a tetőablakok elsődleges funkciója a természetes fény áteresztése, ezért a magasabb technológiai tudású ablakok esetén sem csökken túlságosan alacsonyra a napsugárzási együttható, de arányos az üvegek és jellemzően a teljes ablakszerkezet hőátbocsátási együtthatójával, ami az említett passzívház-kompatibilis üvegezés esetén 0,3 W/m²K értéknek fel meg.

2

A FAKRO a tetőablakaihoz külső és belső kiegészítők használatát javasolja a komfort maximalizálása érdekében. A külső hővédő rolók és redőnyök, illetve a belső fényzáró rolók, reluxák és harmonika árnyékolók dekorációs szerepükön túl számos hasznos funkcióval is rendelkeznek. Lehetővé teszik a fénymennyiség szabályozását, nyáron megvédik a belső teret a túlzott felmelegedéstől, télen pedig hozzájárulnak a hőenergia megtartásához. A külső kiegészítők elektromos és napelemes működtetéssel is elérhetők, a belső árnyékolók bizonyos fajtái pedig elektromos működtetéssel is elérhetők.

4

A napsugárzás elleni védelem elsődleges eszköze a cég termékfejlesztői stratégiája szerint a külső hő- és napvédelem, mivel a terméktesztelés során arra az eredményre jutottak, hogy a belső árnyékolásnál nyolcszor hatékonyabb már az üvegfelületen kívül csillapítani a napsugárzás hatását.

3

A FAKRO 2018-as tavaszi akciójában egyes tetőtéri ablakokhoz AJÁNDÉKBA ad a cég KÜLSŐ HŐVÉDŐ ROLÓt, amivel biztosítja a napsugárzás elleni védelem legfontosabb mérföldkövét a tetőtérben lakók számára.

Az akció időtartama: 2018.04.09-2018.06.30.

Az akció részleteiről a www.fakro.hu/akcio oldalon tudhatnak meg többet.

5

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít