hydrangea.jpg

Bemutatjuk a Whirpool új FreshCare+ mosógépét!

FreshCare+

A frissesség új dimenziója.

Az új FreshCare+ opció frissen tartja ruháit, amikor a mosás véget ért. FreshCare+ gátolja a kellemetlen illatok terjedését még akkor is, ha a ruhát a mosás után néhány óráig a dob belsejében hagyják. Ha nincs ideje kipakolni a kimosott ruhákat a gépből vagy távol marad a mosási idő végeztével, a FreshCare+ az ideális megoldás, hogy a ruhák puhák és frissek maradjanak a dob belsejében, akár 6 órán át a mosás után.
A FreshCare+ opció finoman mozgatja a ruhaneműt a lassú, kétirányú hullámmozgással és az alulról érkező gőzzel váltakozva. Ez keringeti a levegőt a dob belsejében, megakadályozza a rossz illatokat és megtartja a megfelelő páratartalmat a ruhák számára.
A FreshCare+ kiválasztható* a mosási paraméterek beállításakor vagy a mosási ciklus alatt, valamint bármikor leállítható.

*Nem kompatibilis a kényes ruhaneműkre és paplanokra tervezett programmal.

2

4

SoftMove

Törődés minden anyagszámára.

A SoftMove technológiának köszönhetően, a dob olyan exkluzív mozgásokat hajt végre, amelyek képesek minden típusú anyaghoz alkalmazkodni.

Különböző mozgások minden egyes mosási programhoz, a kezdeti vízbeviteltől a végső centrifugálásig biztosítják a tökéletes gondoskodást ruhái számára (anyag, szín, forma).

Akár 14 különböző program választható, melyeket úgy terveztek, hogy kielégítse a napi vagy alkalmi mosási igényeket, az ellenálló ruhákon át, például a farmer és a pamut, a finomabb anyagokig, mint a gyapjú és a selyem.

A fejlett motornak köszönhetően a SoftMove rendszer 6 egyedi dobmozgást és időtartamot biztosít minden mosási fázisban, ezzel a legjobb mosási teljesítményt nyújtja.

7

Fejlett technológiák

1. Tökéletes tisztítás 40°C helyett  már 15°C-on*

A tökéletes mosási program a ruha eredeti szépségéért és színének megőrzésére. A 15°C-os mosás ugyanazt az eredményt biztosítja, mint a 40°C-os mosási program. A SoftMove technológiának és a dobmozgásainak köszönhetően a ruhák lazán mozognak a dob belsejében. Az eredmény hatékonyabb mosás még a legalacsonyabb hőmérsékleten is.

* A fél töltet vegyes programhoz (40 °C/59’) képest.

 

2. Tisztítási élményt az igényeihez alakítja

 

A Clean+ opció lehetővé teszi a mosási ciklus testre szabását a szennyezettségi szint és a fogyasztói igények szerint. 3 szennyezettségi szint közül választhat a foltok tökéletes eltávolítására: Intenzív, Napi, Gyors.

 

3. Fejlett motor a hosszan tartó eredményért

 

Hosszan tartó, nagyon halk és fejlett elektromos motorral rendelkezik a készülék, biztosítva a hosszú életet a mosógépének. A Senselnverter motor rendkívül energiatakarékos,és 30%-os megtakarítást kínál az A+++ teljesítményhez képest

 

4. 6. érzék funkció 

 

A 6. Érzék™ automatikusan érzékeli a ruhanemű mennyiségét, és a szövet típusától függően a legjobb mosási programot választja. A 6. Érzék™ technológia mindig optimális teljesítményt nyújt, mellyel időt, energiát, vizet takarít meg.

3

Kényelmes és szemet gyönyörködtető design

Az új FreshCare+ intuitív, könnyen használható kezelőfelületet biztosít, mely egyszerűsíti a felhasználói interakciót és kellemes mosási élményt nyújt. A széles ajtó és az ergonomikus fogantyúval ellátott dob lehetővé teszi a napi használatot

10

9

8

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít