hydrangea.jpg

Kukkants be Halle Berry irigylésre méltó egykori Hollywood-i otthonába!

Az Oscar-díjas színésznő, több mint tíz évig volt a tulajdonosa ennek a mediterrán stílusú villának, melyet aztán 2006 januárjában 2,5 szeres áron adott el. A Csendes-óceánra néző ház, többek között három hálószobával, négy fürdőszobával, óriási konyhával és három garázzsal rendelkezik.

10

A kb. 400 nm-es nyitott alaprajzú, és rendkívüli belmagassággal rendelkező ház berendezése, nagyon kifinomult és ízléses. A színésznő művészetek iránti fogékonysága pedig egyértelműen látszik a lakáson.

2

Egy csigalépcső vezet a lakás központi részébe, mely tulajdonképpen egy hatalmas nyitott tér.

3

A nappali, a konyha, és az étkező együttese, melyet falak nem választanak el, de mégis egyértelműen látszanak a különböző funkciók. A nappali markáns - bordó- színű, a falakon különböző művészeti alkotásokkal.

5

6

8

A nappaliból nyíló üvegajtó, egy csodás kőburkolatú, medencével és buja növényzettel rendelkező teraszra vezet.

4

9

7

11

Forrás: www.elledecor.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít