hydrangea.jpg

Légiesen könnyed, mint egy tollpehely

A lakás egészét a könnyedség, légiesség jellemzi, köszönhető ez a nagyméretű ablakoknak, amiken keresztül fény árasztja el a lakást, a világos színek használatának, a modern, letisztult bútoroknak és a fémesen csillogó kiegészítőknek.

1

A lakás belső kialakításánál központi kérdés volt, hogyha összegyűlik a viszonylag nagy létszámú család, mindenkinek legyen hely, akár a közös étkezésekkor, akár csak a nappaliban való társalgáskor.

A nagyméretű kényelmes kanapé sok vendég befogadására alkalmas, és kényelmes helyet biztosít az esti családi filmnézéshez is.

2

A nappali és az étkező egy légtérben van, így a vendégek szétszóródhatnak a kanapé, az étkező asztal és a bár pult között, ugyanakkor mégis együtt vannak, és lehetőség van az egymás közötti kommunikációra.

3

4

5

Az ergonomikusan kialakított konyha, rendelkezik egy nagyon praktikus magasított pult résszel, mely egyrészt reggeliző pultként is szolgál, ha a vendégek létszáma úgy igényli, akkor a családi étkezéseknél is használható, mint kiegészítő asztal, és a konyhai munkálatok során is egy plusz rakodó felületet jelent. Illetve nem utolsó sorban, a főzés közben eluralkodó kaotikus állapotokat is elrejti a kíváncsi szemek elől.

6

7

8

A fehér és a természetes, világos fa elemekkel légiesen könnyed, tiszta, de kreatívan változatos teret alkotott meg Jenya Lykasova belsőépítész.

9

10

11

12

13

Forrás: www.lykasova.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít