hydrangea.jpg

Panel lakás skandináv köntösben

A képeken látható lakás egy fiatal pár számára készült, akik rengeteget utaznak, és imádják a skandináv országokat. Fontos volt számukra, hogy az otthonuk belső kialakítása tükrözze a hobbijukat, a stílusukat és egy hangulatos, fénnyel teli családias légkört teremtsenek.

1

A lakás elég komoly átalakításon esett át, mire megszületett az alábbi végeredmény. A nappali nagyon kicsi volt, a konyha sötét, a fürdőszoba sem volt megfelelő elosztású, viszont a hálószoba rendkívül tágas volt - 17,6 négyzetméter.

Az eredetileg a konyha és a nappali között húzódó válaszfalat így eltávolították, helyette most egy üveg "ablakokkal" ellátott válaszfal különíti el funkcionálisan a két teret, viszont a fény bejutását, nem akadályozza.

2

3

4

5

 

Az ablakfelületek méretét, a párkány szintjének csökkentésével is tovább növelték, így ezekkel a technikákkal elérték, hogy a gyakorlatilag változatlan alapterületű lakás, mégis nagyobbnak, és tágasabbnak hasson.

6

7

71

 

Az előszoba kárára kicsit megnövelték a fürdőszobát, így helyet kaphatott a mosdó mellett egy kisebb szekrény is, mely a különböző fürdőszobai kellékek tárolására ad lehetőséget.

8

9

10

11

12

 

A hálószobában egy üveg-fa kombinációjú fallal körbevett gardrób van, mely kialakításának köszönhetően, a ruhák a portól védve vannak, viszont a napfény átjárja a szekrényt, így napközben villanyt sem kell kapcsolni, miközben a ruháikat keresik.

13

14

15

16

 

A lakás legizgalmasabb része, a 18. századi valódi téglafal, melynek egy részét fehérre festették, a másik része érintetlenül maradt.

17

A lakás dekorációjára pasztellszíneket használtak, a falak nagy része világos, közel fehér színű, ez biztosítja, hogy az összhatás a lehető legegyszerűbb és legtisztább legyen.

A tölgyfa padló, és a tömörfa polcok adják a skandináv – természet közeli életérzést.

18

19

20

21

 

Forrás: www.lykasova.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít