hydrangea.jpg

Eklektikus otthon luxus kivitelben

ELRENDEZÉS

A lakás elrendezésénél, a család, fő kérése az volt, hogy 3 szobát szeretnének, - egy szülői hálót, egy gyerekszobát, és egy vendég/dolgozó szobát, mely később gyerek szobává alakítható.

Emellett szerettek volna egy tágas előszobát, egy mosókonyhát, és a fürdőszobák alapterületét is megakarták növelni.

A lakást két zónára osztották: egy privát és egy nyilvánosg. Az előbbihez tartozik a lakás hátsó felében található 3 szoba, egy nagyobb fürdőszoba és a mosókonyha.

A berendezés eklektikus lett, de a modern elemek dominálnak. Nagyon sok természetes anyagot használtak: márvány, onyx, fa, és bőr.

1

Konyha-nappali

A konyha és az étkező szerves része a nappalinak, minimális elválasztás sincs a két funkció között, sőt az étkező asztal egyenesen a nappaliban kapott helyett, közel a sarokablakhoz, mely gondoskodik a megfelelő mennyiségű fényről, és nem utolsó sorban a kilátás is gyönyörű.

2

3

5

A hófehér magas fényű beépített konyhabútor, hűtőszekrényt, bortárolót, mikrohullámú sütőt, kávéfőzőt rejt magában. A reggeliző pult, és a konyha pult egésze is márványból készült. A konyha-sziget érdekessége, a pultba épített páraelszívó.

4

A nappali fő attrakciója a márvány falban elhelyezett kandalló, a beépített szekrényben található hatalmas akvárium, az egyedi polcrendszer és a mustár-sárga kanapé.

1

A hálószoba

A hálószobában lévő ágyat a szoba közepén helyezték el, közel a panorámaablakhoz, amely gyönyörű kilátást kínál. Az ágy mögött van a család privát fürdőszobája. A két helyiséget egy tolóajtóval ellátott üvegfal választja el egymástól.

6

7

8

9

A fürdőszoba

A luxus kivitelben berendezett, privát használatra készült fürdőszobában a falakat fehér márvány borítja, egy hatalmas szabadon álló kád, zuhanykabin, és egy kétszemélyes mosdókagyló gondoskodik a család kényelméről.

10

11

12

Gyermek szoba

A gyermekszoba alapszíne a szürke és a bézs, az összhatás mégis vidám és barátságos, köszönhetően a bútorok, a textíliák és a dekorációk szín kavalkádjának.

13

14

15

Vendégszoba

A jelenleg még vendégszobaként használt helyiség, a későbbiekben majd gyerekszobává alakul. A hatalmas sarokablak, - mely gyönyörű kilátást enged a városra- elé egy függő szék került, ezen kívül egy ággyá alakítható kanapé, íróasztal és gardrób kapott helyet.

16

17

18

Vendég fürdőszoba

A lakásban van még egy kisebb, de szerényebbnek nem mondható fürdőszoba, mely a vendégek számára készült. Mesés hátulról megvilágított onyx falú zuhanyzó, designmosdó, és aranyszínű márvány burkolat teszi nem mindennapivá ezt a helyiséget.

19

20

Forrás: www. decotrend.ru

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít