hydrangea.jpg

CINDY CRAWFORD 6 alapszabálya, egy élhető otthon megvalósításához

"Egyszóval a stílus és az elegancia nem minden, a praktikum ugyanolyan fontos szempont."

1. Folyamatosan megújuló növényzet

A szupermodell állandó kedvencei a pozsgásak és az orchideák, de mindig az adott évszaknak megfelelően változtatja a lakásban megjelenő egyéb növényeket.  A lényeg, hogy ne legyen túl illatos, mert a férje, Rande érzékeny az erős szagokra.

2

2.  A ház eredeti stílusának megőrzése

"Nem szeretem, ha az emberek egy az előző évszázadban épült házat megvásárolnak, majd megpróbálják teljesen megváltoztatni, és modernre szabni. Számomra így a ház elveszíti a lelkét.” - mondja. Fontos tehát, hogy az eredeti koncepciót, a ház meglévő stílusát tiszteletben tartsuk, és csak kisebb változtatásokkal formáljuk a saját képünkre.

3

3. A luxus és a praktikum közötti egyensúly megtalálása kulcsfontosságú

Igen, Crawford egy szupermodell, aki luxuséletet él, de egyben egy családanya is, aki tudja, hogy ahol gyerekek, és kutyák vannak, ott balesetek is gyakrabban előfordulhatnak. És bár szereti, hogyha az otthona stílusos, és elegáns, fontos szempont számára a tartósság is. Ennek érdekében, könnyen tisztántartható kő asztal kapott helyet a teraszon, mosható székhuzatok, korlát stb.

4

4. Dekorációk a kellemes légkörért

"Azt akarom, hogyha egy vak ember lép a házamba, épp annyira tudja szeretni, mint aki látja is" - mondja Crawford.

Ezért nem csak a ház esztétikájára összpontosít, hanem a teljes érzéki tapasztalatokra is, azaz, hogy milyen szövetek veszik körül, milyen zene szól, milyen gyertya ég…

5

5. Konyha, ahol lehet főzni

A Konyha Crawford otthonának szíve, és fontosnak tartja, hogy ne csak jól nézzen ki, hanem funkcionális is legyen.

"Ez egy olyan konyha, ami nem csak jól néz ki, de használható, és könnyen tisztántartható is.” - mondja Crawford.

6

6. A ház legyen értünk, ne pedig fordítva

Azaz a saját életstílusunknak megfelelően alakítsuk ki a házunkat.

Az egyik nagy teszt, amelyet Crawford és férje egy új otthonvásárlás előtt mindig megpróbálnak: elképzelik, hogy hogyan fognak élni az adott térben.

"Hajlamosak vagyunk sokszor az esztétikumban elmerülni, és későn jövünk csak rá, hogy nincs egy olyan hely, ahova szívesen leülnénk könyvet olvasni, vagy közösen meccset nézni. Megpróbálom ezért még a vásárlás előtt végiggondolni, hogy hol akarok majd a legtöbb időt eltölteni ebben a házban, és az ne csak jól nézzen ki, hanem a mi életvitelünknek is megfelelő legyen."- mondja.

7

Forrás: www.elledecor.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít