hydrangea.jpg

13 helytakarékos karácsonyi dekoráció - kis lakásba

Ha úgy gondolod, hogy csak egy nagyobb lakást lehet igazán szépen karácsonyi köntösbe öltöztetni, mert a dekorációk csak leszűkítik az amúgy is kis teret, nézd meg, az alábbi képeken bemutatott helytakarékos ötleteket, melyek nem csak hogy nem foglalnak nagy helyet, de rendkívül egyszerűen elkészíthetőek is.  

1. Ezek az aprócska fenyőágból készült koszorúk - piros szalaggal, gyönyörűen mutatnak ezen a fehér konyhaszekrényen. Helyet nem foglalnak el, mégis ünnepi hangulatot teremtenek.

1

2. Hófehér papírból kivágott különböző hópiheformák, a plafonról lelógatva, varázslatos hóesést imitálnak.  Egyszerű, de nagyszerű.

2

3. Merinói gyapjúfonalból készült koszorú, egy kis világítással megbolondítva.

3

4. Ha van egy kisebb üres falfelület, egy pár deszka és kötél segítségével könnyedén elkészíthetjük ezt a fa imitációt, melyet gyertyákkal, és fenyőágakkal dobhatunk fel.

4

5. Piros bogyós ágakból gyönyörű koszorút készíthetünk, melyet falra, ajtóra, ablakra is tehetünk, és egy kisebb (cukorsüveg) fenyővel, is lehet karácsonyi hangulatot teremteni

5

6. Ehhez a különleges mécses elkészítéséhez, csupán egy befőttesüvegre, és egy úszógyertyára van szükség, illetve valami dekorációra (fenyőág, termések) az üveg belsejébe, amit kedvünk szerint változtathatunk is, ha meguntuk.

6

7. Ennél a lakásnál a fehér szín használatával, és a leheletnyi zöld fenyő dekorációkkal teremtettek barátságos - meleg, téli hangulatot.

7

8. Ha van a lakásban kandalló vagy akár a manapság közkedvelt házilag is elkészíthető állkandalló, remek lehetőséget kínál a karácsonyi dekorációk elhelyezésére.

8

9. Ha az ebédlőben, a székek hátoldalának a kialakítása megengedi, feldobhatjuk őket egy-egy kis zöld koszorúval.

9

10. Aki előnyben részesíti a letisztult, natúr dekorációkat, az ajándékcsomagoláshoz is elegendő egy natúr csomagoló papír és néhány zöld ág, melyekkel nagyon mutatós csomagok készíthetők.  

10

11. Ötletes és hangulatos ültető „koszorúk” készíthetők pár szál rozmaring ágból!

11

12. Mini karácsonyfa tobozból.

12

13. Ha tehetjük, válasszunk télre karácsonyi - télies hangulatú díszpárnákat.

13

Forrás: www.elledecor.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít