hydrangea.jpg

15 félelmetesen modern konyhai világítás

A konyhaépítést mindig érdemes jó alaposan megfontolni, mert ez lesz az a helyiség a lakásban, amit a legmacerásabb és legdrágább lecserélni - átalakítani, ha már nem tetszik.

A konyhában az elegendő és megfelelő helyeken lévő világításnak éppolyan fontos, ha nem fontosabb szerepe van, mint a bútorok kiválasztásának.

Ha azt szeretnéd, hogy a barátok, vendégek, a konyhádba lépve azt mondják:

Wow! Én is ilyen konyhát szeretnék!  - mindenképp olvasd végig az alábbi cikket, melyben rengeteg lenyűgöző világítás ötletet gyűjtöttünk össze, hogy inspiráljanak!

1. 1

Ez a futurisztikus, geometrikus konyha már önmagában is feltűnő, de az egész szekrénysoron - beleértve a konyhaszigetet is - végig futó meleg fehér háttérvilágítás tovább fokozza a luxus hatást.

2.

2

Az alapvetően szürke színű konyhából két dolog emelkedi ki, a fekete színű bárszékek, és a hátsó konyhapultnál körben futó meleg fehér világítás, mely a hideg szürke színnek, ad egy kis melegséget.

3.

3

Az alkalmi étkezésekre is használt konyhasziget fölött, két stílusában a konyhához tökéletesen illeszkedő függesztett lámpa jelenti a fényforrást. Könnyedséget, légiességet sugároznak.

4.

4

5.

5

Itt a bizonyíték, hogy nem csak felülről vagy alulról lehet valamit megvilágítani. Ha akarjuk a konyha pultunkat belülről is átvilágíthatjuk, igazán különleges hatást érünk el vele.

6. 6

Ennél a konyhánál rejtett világítást alkalmazták, mellyel meleg, barátságos, hívogató hatást értek el.

7.

7

Egy végtelenül egyszerű, letisztult design a konyhaszekrényt illetően, mely méltó hátteret biztosít a főszerepben lévő világítótestnek.

8.

8

A különleges formájú, de mégis egyszerű lámpák hagyják, hogy a márvány fal érvényesüljön, és lehessen a konyha meghatározó eleme.

9.

9

Ha egyszóval kéne jellemeznünk ezt a konyhát: VIDÁMSÁG. A napfény sárga színét, nem csak a kiegészítőkkel csempészték be, hanem tovább fokozták a pult fölötti sárga led világítással, és a konyhasziget fölötti lámpák sárga színű belsejével is.

10.

10

A fekete konyhasziget, a bárszékek, és a drótkeretes függő lámpák adják az amúgy natúr színű konyha lelkét, de azért érdemes szemügyre venni a hátérben meghúzódó, egyedi, szabadon variálható-alakítható nyitott polcrendszert is.

11.

11

A polcvilágítás alkalmas arra is, hogy kedvenc konyhai tárgyainkat a figyelem középpontjába helyezzük, és a persze hangulatfénynek sem utolsó.

12.

12

13. 

13

14. 

14

A konyhasziget fölött különböző magasságokban lévő ipari stílusú izzók sorát egy nagyobb külön álló lámpa zárja, ezzel jelölték ki és tették hangsúlyosabbá a reggeliző pult területét.  A pult alatt futó LED-szalag olyan hatást kelt, mintha a szekrények a föld felett lebegnének.

15. 

15

Miközben kint hó és fagy van, a konyha hihetetlen melegséget áraszt. A barna és a sárga szín gyönyörű összhangot alkot. A pult fölé egy különleges, dobozba zárt világítást terveztek.

Forrás: www.home-designing.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít