hydrangea.jpg

Okos zárbetét a Maestrótól

Nincs többé hatalmas kulcscsomó, soha többé nem kell aggódnia az elveszített kulcsok miatt! Szerelje be a meglévő zárbetétje helyére a Libra Smart elektronikus zárbet​​étet, és innentől kezdve elég, ha önnél van az okostelefonja, okosórája vagy a bankkártyája, és könnyedén be tud jutni otthonába, irodájába.

ise libra smart

Ráadásul ennél sokkal többet is tud ez okos zárbetét. Az okostelefonja segítségével belépési jogosultságot adhat kollégáinak, a nagyinak, az egy hétig Önnél tartózkodó rokonnak, amit szükség esetén meg is szüntethet.

Sőt, azt is megnézheti, ki mikor nyitotta ki az ajtót, ki mettől meddig tartózkodott benn az irodában vagy műhelyben.

További nagy előnye, hogy nem csak új ajtóknál, hanem az eredeti normál zárbetét egyszerű cseréjével, a már meglévő ajtókban is tökéletesen használható, és mivel elemmel működik, vezeték kiépítésére sincs szükség.

libra argo slide 02

További információ, vásárlás: www.kilincsek.eu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít