hydrangea.jpg

Nézz be velünk Jennifer Lopez New York-i luxuslakásába!

A híres színésznő, énekesnő és táncos úgy döntött, hogy eladja 2004-ben vásárolt New York-i otthonát, nem csekély 27 millió dollárért, így egy kicsit betekintést nyerhetünk, milyen körülmények között élt eddig a sztár.

A lakosztály egy 1924-ben épült grúz stílusú hotelben található.  Hat szobával rendelkezik - melyből négynek saját fürdőszobája van -, hatalmas belmagasság jellemzi, tölgyfa padló, márvány fürdőszobák és négy terasz.  Egy ilyen lakásért ebben a házban, havi 11.000 dollárt is elkérnek közös költség címen, mely tartalmaz egy 24 órás porta szolgálatot, és az alagsorban, egy kisebb edzőterem, illetve magán tároló helyiségek használatát.

5

Luxus fogadtatás

A lakás egy saját lifttel érhető el, mellyel egy bálterem méretű előcsarnokba érkezünk meg. A természetes fényben úszó helyiség ragyogásáról az íves francia ajtók gondoskodnak, melyen keresztül kiléphetünk a déli fekvésű, Madison Square Parkra néző teraszra.

2

21

Ultramodern konyha

A konyha is fényárban úszik a sok-sok ablaknak köszönhetően, és tovább fokozza a világosságot, a magas fényű, fehérben csillogó konyhabútor. A hatalmas konyhasziget, egyben reggeliző pultként is funkcionál, a konyhával egybe nyitott étkezőben pedig kényelmesen elférnek, ha vendégek érkeznek. 

3

41

A konyha egyik ékessége még az üvegajtós rozsdamentes acél borhűtő.

4

Mesés hálószoba

A fő hálószoba melyhez két márvány fürdőszoba is tartozik, egy külön szinten helyezkedik el. Ezen a szinten van még médiaszoba, illetve egy ablakos öltöző, mely szintén rendelkezik teraszkapcsolattal.

6

Luxus fürdőszobák

Az egyik legnagyobb fürdőszoba is rendelkezik egy saját terasszal, és természetesen minden egyéb luxussal, amire egy sztárnak szüksége lehet: márvány burkolat, óriási kád, és egy nem mindennapi csillár…

8

7

És jöjjön a négy gyönyörű terasz, mely az egész lakásnak csaknem egy harmadát teszi ki.

9101112

Forrás: www.businessinsider.com, www.variety.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít