hydrangea.jpg

7 ragyogó ötlet, hogyan dobhatod fel a hálószobát!

Mivel a hálószoba, egy lakáson belül jobbára privát és intim területnek számít, korlátlan lehetőséget kínál az expresszív berendezésre, dekorációkra. Végtére is mindenki szabadon dönthet arról, hogy kit enged be ebbe a szobába.

Az alábbi 7 kreatívan berendezett hálószoba, merész mintázatokkal, szokatlan anyag használattal, drámai megvilágítással, és különleges díszítésekkel tűnnek ki a tömegből.

Mindegyikből lehet ötletet, ihletet meríteni, és saját otthonunkban is megvalósítani.

1

Itt a pompás bizonyíték, hogy a szürke színárnyalatok használatával is lehet melegséget árasztó, barátságos légkört teremteni. Az ágy mögötti falszakaszon, mintegy az ágy fejtámláját megnövelve emeltek ki két betonhatású gipszkarton falat, melybe meleg fehér LED világítást rejtetek. Az ágy két oldalán konzolos, betonhatású éjjeli szekrények vannak, a függesztett éjjeli lámpák pedig szinte lebegnek a levegőben, és fényes felületüknek köszönhetően energiával töltik meg a teret. 

2

3

Ebben a szobában, finom fehér festett paneleket használtak falburkolatként. Az ágy mögötti falon egy hatalmas portré kapott helyet, mely az egész szoba fókuszpontját adja.  Az egyedülálló barna székkel finoman teremtettek vizuális egyensúlyt a fehér, szürke és fekete árnyalatú szobában.

Figyelemre méltóak az ágy melletti függő lámpák, és a sok-sok falban, polc alatt és a mennyezetben húzódó rejtett LED világítás.

4

5

Ebben a hálószobában három különböző anyagot használtak az ágy mögötti falon.  A természetes fa, meleg fókuszpontot ad a szobának, a fölötte lévő fényes üvegpanel pedig súlytalanságot, légiességet áraszt. A legfelső szinten, egy fehér tárolásra szolgáló szekrény került. 

Az ággyal szemközti falon visszaköszön még a fa, illetve egy falat beborító tükör, mellyel optikailag növelték meg az amúgy nem túl nagy szobát.

6

7

8

Ennél a szobánál a négyszögek és a kontraszt határozza meg a teljes belső designt.

Az ágy mögötti falon lévő megoldást, barkácsolásban jártasak, otthon is egyszerűen megvalósíthatják, és a képből egyértelműen látszik, hogy egy ilyen túlméretezett fejtámla, mekkora karaktert adhat egy egyébként egyszerű szobának. 

9

10

11

Az ágy mögötti fehérre festett téglafal, egy egyszerűbb koncepciót képvisel, az előzőekhez képest, és jobban megközelíthető azok számára, akik a klasszikus stílust preferálják.  A festmény egyedi elhelyezésével és az óra eltolásával érdekes aszimmetrikus hatást értek el.

A szoba hangsúlyosabb és látványosabb eleme, a szemközti fal, melyet gyönyörű fa panelekkel burkoltak, a mélyedésekben ledes megvilágítással.

A bejárati ajtó mellet kialakítottak egy kisebb gardróbot is, mely a homályos üvegfelületnek köszönhetően, nem teszi zsúfolttá a teret.

12

13

14

A geometria a kifejezés nyelve ebben a hálószobában. A baldachinos ágykeret középpontjában egy egyszerű, de mégis határozott kép adja a szoba fókuszpontját.

Bár ez a fő fal is szemet gyönyörködtető, de a szoba mások pozitívuma sem került háttérbe, ez pedig a városra néző csodás kilátás, melyre egy egész fal szakaszt szántak.

15

16

Ebben a hálószobában a hatalmas, fából készült rombuszos mozaikkal emelték ki az ágy mögötti falat. Az ágy fejtámláját alkotó plüss téglalapok tovább fokozzák a luxus és elegancia érzetét.  

A sárgaréz elemek (képkeretek, lámpák, és az ajtóban visszaköszönő csíkok, foganytúk) ragyogóbbá teszik a helyet, és kellemes összhangot teremtenek.

17

18

Forrás: www.home-designing.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít