hydrangea.jpg

Modern elegancia az innovatív fűtéstechnikában

A VOGEL&NOOT egyesíti a harmóniát, a trendet és a hatékony teljesítményt. A jövőorientált design fűtőtestekkel, a stílusos fürdőszobai fűtőtestekkel, valamint az energiahatékony bordázott, síklapú- és modernizációs radiátorokkal a termékek széles spektrumát kínálja. 

nmjljlnhhjlmhnek

A legmagasabb szintű hőleadási technológia és a részletgazdag kialakítás egyetlen egésszé olvad össze, és kiváló megoldásokat kínál ahhoz, hogy a tereket optikailag megnyerő környezetté alakítsa. cgeagjdefbhlekjjAz ízlések különbözőek - emiatt a VOGEL&NOOT folyamatosan  fejleszti termékeit, hogy az új stílusirányzatokkal összhangban kreatív fűtési megoldásokat hozzon létre. Eközben kiemelt fontosságot tulajdonít a részleteknek, és finom érzékkel fordul a különlegességek legyártása felé. Így például a csőradiátor modelleknél a csővégeket nem hegesztik le, hanem egy speciális eljárássál zárják le, ami biztosítja a különlegesen szép és egyben műszakilag kifogástalan minőséget. 

bhekcfeafkhdhdlh

A VOGEL&NOOT fürdőszobai és design fűtőtestekhez számos praktikus és elegáns kiegészítő rendelhető. A további kiegészítők utólag is egyszerűen felszerelhetők. Teremtsen egy szempillantás alatt további rakodófelületeket vagy törülközőszárítási lehetőségeket. Számos kiegészítő akár krómozott változatban is rendelhető. 

hmjfcdfogbfhgjdf

A tisztán elektromos fűtőtestek nagyobb rugalmasságot és függetlenséget  kínálnak a tervezésben, a kivitelezésben és üzemeltetésben. A letisztult formájú  elektromos fűtőtestek egyenes vonalú konstrukciója ráadásul praktikusan használható törülközőtartóként. Az izgalmas, modern és új trendszínek minden ízlés számára a megfelelő megoldást kínálják. 

jcooabcacjhobaab

Bővebb információkért látogasson el  www.vogelundnoot.com/hu  weblapra.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít