hydrangea.jpg

Kapunyitás felhővel - CAME távoli irányítási rendszer

A kertkapuk, garázskapuk már eddig is gombnyomásra működtek otthonainkban, kényelmet biztosítva a mindennapokban. Okostelefonos irányítással azonban még több kényelmet és biztonságot kapunk.

app

A „CAME Automation” alkalmazás lehetővé teszi, hogy a Gateway kapuautomatizálási modulhoz csatlakozó CAME automatikákat okostelefonról vagy tabletről kezeljük. Az alkal­mazás Andriod-os (Google Play) és iOS-es (AppStore) operá­ciós rendszerekhez tölthető le. Az alkalmazás elindításához a http://www.cameconnect.net oldalon felhasználói fiókot kell létrehozni és regisztrálni kell a megvásárolt Gateway eszközünket.

C360 2017 10C360 2017

A Gateway modul egy olyan eszköz, mely lehetővé teszi a teljes CAME automata rendszer távoli irányítását GPRS-en keresztül. A Gateway modulból két változat létezik, az egyik a SIM kártyás verzió. A SIM kártya nem tartozéka a szettnek, azt valamelyik mobilszolgáltatónál kell beszerezni, és mobil internet előfizetés is szükséges a működtetéséhez. A másik az ethernet kábeles változat, melyet az otthoni internet hálózatra kell kötni (SIM kártyát nem igényel) és tartozik hozzá egy külső vevőegység, amit a vezérelni kívánt kertkapu vagy garázskapu vezérléséhez kell csatlakoztatni.

sim

A SIM kártyás Gateway modulból létezik rádiós „mester” modul, ami max. 5 db bővítő kártyát tud kezelni.

CC

Az így kiépített rendszerben lévő motoros kapukat telefonról és tabletről is tudjuk nyitni vagy zárni bárhonnan a „CAME Automation” alkalmazáson keresztül. Kiváltja a távirányítók használatát is, nem kell minden családtagnak kü­lön-külön beszereznünk. De nemcsak a kapu előtt állva nyit­hatjuk a telefonnal a kaput, amikor hazaérünk, hanem lévén az interneten keresztül (a CAME felhőn keresztül), távolsági korlát nélkül elérjük az automatikát, akár csak ellenőrizhetjük, hogy a kapuk zárva vannak-e, mert az alkalmazásban láthatók a kapuk állapota.

APP2

Az alapértelmezett beállítások szerint az első elindításkor megjelenik az összes automatika, ami a felhasználói fiókhoz társítva van. Ebből a listából kell kiválasztani, hogy éppen melyik kaput szeretnénk működtetni vagy állapotát megnézni. Lehetőségünk van a különböző automatikákhoz képet társítani az okostelefon fényképei közül, illetve törölni, megváltoztatni a képet.

CAME

Használható családi házakban és társasházakban is. Illetékte­lenektől védett a rendszer, a CAME saját felhőjébe kell létre­hoznunk felhasználónévvel és jelszóval saját CAME Connect fiókunkat, és ide bejelentkezve kell lennünk, hogy irányítani tudjuk a kapukat. Kapcsolhatók a rendszerbe sorompók, forgókapuk, egyéb automata ajtók stb.

Az alábbi CAME gyártmányú AXI szárnyas vagy BXV toló kapunyitó automatikákat javasoljuk a távoli irányításhoz. Mivel, ha ezeknek a motoroknak a vezérlésével van összekötve valamelyik Gateway modul, akkor a „CAME Automation” alkalmazásban aktívvá válik a kapu státuszát visszajelző funkció. Ami azt jelenti, hogy az alkalmazás pontosan visszajelzi, hogy a kapu nyitott vagy zárt állapotban van, illetve nyílik, vagy éppen záródik a kapu.

automazioni

Bővebb információ: Kling Kft.1106 Budapest, Gránátos utca 6.Tel.: 433-1666, Fax: 262-2808, Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít