hydrangea.jpg

Mosógépet a nappaliba?

A mosógépek tudása, áram és vízfogyasztása rengeteget változott az elmúlt évek során.

6. érzék funkciók, időzítés, vasaláskönnyítés, gyors – frissítő mosás és még hosszasan sorolhatnánk, de mintha a külcsínről a gyártók kicsit megfeledkeztek volna.

Tulajdonképpen a mosógépek külső megjelenése a kezdetektől nem sokat változott, ugyanaz a fehér szögletes téglatest, gyakorlatilag azonos méretekben, az egyedüli választási lehetőség a szélesebb elöltöltős gépek, és a kisebb fürdőszobákba szánt keskenyebb, felültöltős változatok. Szín tekintetében is csak nagyon ritkán találkozhatunk a fehéren kívül más színnel, egy-egy gyártónál találhatunk csupán ezüst vagy fekete színű darabot.

Ezekből adódóan, igyekszünk is őket minél jobban elrejteni, beépíteni, a konyha és a fürdőszoba helyett az alagsorba vagy a mosókonyhába száműzni.

Egyedül a Bauknecht (a Whirpool egyik márkája) próbál kitörni a skatulyából és a német dizájner, Arman Emamival vállvetve egy olyan mosógép formatervén munkálkodnak, amit nem kell rejtegetni, hanem éppen ellenkezőleg akár a nappali dísze is lehetne.

4

Egyébként logikus gondolat a téglatest helyett az ovális kialakítás, hiszen a mosógép dobja is kerek, forog, így miért ne tükrözhetné ezt a gép külső megjelenése is?

12

Persze nem pakolhatunk rá szennyes kosarat, tisztítószereket, nehezebb betolni a sarokba, cserébe  a lábaknak köszönhetően könnyedén felmoshatunk alatta, illetve mivel úgy néz ki mint egy nagyobb hangfal, így a dizájner víziója szerint akár a nappali közepére is beállíthatjuk, bár a vízbekötéssel és a mosással járó zajokkal valószínűleg nem kalkulált.

Forrás: www. gizmodo.com, www.pto.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít