hydrangea.jpg

Elegancia fekete-fehérben

Egy 54 négyzetméteres szentpétervári lakást mutatunk be az alábbi képeken, melyet a tulajdonos minden kívánságát figyelembe véve újítottak fel. Gyermekként itt nőtt fel, és most a családjával szeretett volna ide költözni, de mivel a lakás elosztása nem volt számukra megfelelő, teljes átalakítást igényelt. Falakat bontottak le és helyeztek át, hogy megszülethessen az alábbi képeken látható végeredmény.

4

A szobák száma háromról kettőre változott, ez a megoldás tette a lakást a lehető legtágasabbá és modernebbé.

A nappali bejárati ajtaját elrejtették, tükrös panelek segítségével vizuális megtévesztés céljából.

1

Tárolás

A házban a rejtett tárolási megoldásokat helyezték előtérbe, mellyel sok mindent elrejthetnek a kíváncsiskodó szemek elől, és ez által a lakás összképe sem torzul. 

A hálószobában például van egy beépített polc, ahol a vasalódeszka van elrejtve. A mosógépet és a mikrohullámú sütőt a konyhában lévő szekrénybe helyezték.

2

3

 Világítás

A legszokatlanabb és legfeltűnőbb megoldás a konyhában, a folyosón és a fürdőszobában lévő mennyezeti panelek, illetve a nappaliban egy rendkívüli mennyezeti csillár mely egy elegáns művészeti alkotás, amely magára vonzza a tekintetet. Szokatlan cikk-cakk alakja hihetetlen árnyjátékot hoz létre a falakon este.

5

786

9

Érdekes megoldás a hálószobában az ágy két oldalán található függesztett éjjeli lámpa is.

16

11

12

Színpaletta

A lakás berendezésénél a hófehér és szürkés árnyalatokat preferálták, amelyet kihangsúlyoztak egy-egy meleg diófa elemmel.

Szintén fontos a textúrák harmóniája: a márvány munkafelületet faablakokkal és világítóeszközökkel kombinálták, a szőnyeg természetes szőrme.

10

17

 

Forrás: www.architectured.ru, www.interiorsroom.ru

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít