hydrangea.jpg

Újra pénzvisszatérítés a FAKRO tetőablakok vásárlóinak

2017 szeptemberének közepétől két hónapon keresztül a FAKRO garantáltan visszatérít megvásárolt tetőablakaiból, akár 80.000 Ft értékben.

Idén szeptember 15. és november 15. között a FAKRO akciós tetőablakok vásárlói garantált pénzvisszatérítést kapnak. Így a tökéletesen funkcionáló, biztonságos és energiatakarékos FAKRO tetősík ablakokkal racionálisan gazdálkodhatunk a hőenergiával és csökkenthetjük költségeinket most azonnal és a jövőben is.

2
Az U4-es, háromrétegű energiatakarékos üvegezéssel szerelt tetőablakokra 5.000 Ft, az extra hőszigetelő U5-ös és a biztonsági, ragasztott P5-ös üvegezésű ablakok után 10.000 Ft, az FTT U6 és a négyrétegű, passzívházba is minősítetten ajánlott FTT U8 Thermo tetőablakok után pedig 20.000 Ft garantált pénzvisszatérítés jár. Az akciós időszakban vásárolt termékek számlájának másolatát a fakro.hu/akcio oldalon lévő, kinyomtatott és kitöltött formanyomtatvánnyal együtt postai úton vissza
kell küldeni a FAKRO Magyarországnak, és elbírálást követően a pénzt a FAKRO a megadott bankszámlára utalja.

4

 

Az akcióban legfeljebb 4 db termékkel lehet részt venni. Négynél több termék vásárlása esetén a
visszatérítéshez a négy legmagasabb kategóriába tartozó terméket veszi a FAKRO alapul.

További információ: fakro.hu/akcio

 

 

5

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít