hydrangea.jpg

Cameron Diaz megmutatta mesés Manhattani otthonát

A 130 négyzetméteres, Elle Decor-stílusú apartmant, Kelly Wearstler (www.kellywearstler.com) tervezte. A színésznő 2008-ban 2,95 millió dollárért vásárolta, most 4,25 dollárért válna meg tőle. A lakás berendezését luxus design jellemzi.

Az étkező egy tükör fal előtt kapott helyet, hatalmas lámpákkal, melyek lágyan világítják meg a drámaian berendezett teret.

2

A lágy színárnyalatokban készült nappali, központi eleme a fatüzelésű kandalló, mely sötét színével magára vonzza a tekintetet.

3

A nappalit és az étkezőt összekötő folyosót, sötét-keményfa parkettás padló borítja, a falak illetve a bútorok pedig, különleges repedezett felületükkel érnek el drámai hatást.  

4

A lakás stílusa egységes, a színek használatában viszont nagyon sokoldalú. Krémszínű nappali, sötét barna folyosó, és egy különleges, egyedi smaragd színű konyha, sárgaréz munkalappal.

5

A vendégeknek készült fürdőszobát is a luxus jellemzi. A domináns szín itt az arany. A padlót és a zuhanyajtót is geometrikus aranyozott minták díszítik.

6

A privát fürdőszobában a füstös hatású padló és a selymes hatású aranyszínű csempe kombinációja, rendkívül elbűvölő, mégis meleg hangulatot teremt.

7

A színésznő gardróbja, a tükrös ajtók mögött van elrejtve.

8

A méltóságteljes baldachinos ágyat, lágy színárnyalatok és finom fémes felületek veszik körül.

9

Forrás: www.lonny.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít