hydrangea.jpg

Digitális kitekintő - egy régi hasznos termék, XXI. századi újragondolása

Csengetnek, és csak a kisgyerek van otthon. Beengedje a látogatót? Kinézne az ajtó kukucskálóján, de nem éri fel. Ki lehet az? A kisfiú barátja? A nagyi? Vagy egy betörő? Jó lenne tudni.

A digitális kitekintő ilyenkor segít: egy gomb megnyomásával mindjárt jól látható az ajtó előtt álló személy, egy okostelefon méretű színes képernyőn. Nincs kétség, kizárható az aggódás.

imageHasonlóan jó szolgálatot tesz a gyengén látó időseknek, akik nem tudnak szemüveggel belenézni a pici lyukba. Egyben a lakás dísze is, szép és modern részlettel gazdagítja a lakást. Beszerelése egyszerű, csak a meglévő kukucskálót kell kiszerelni, és a helyére behelyezni az elemmel működő digitális készüléket, fúrásra és kábelezésre sincs szükség.

További információ: www.kilincsek.eu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít