hydrangea.jpg

Nézd meg Bruno Mars Los Angelesi otthonát!

Az alábbi képek segítségével bepillantást nyerhetünk, a többszörös Grammy-díjas amerikai énekes, dalszerző és zenei producer, 3,35 millió $-os, majd 400 nm-es Los Angelesi otthonába.

1

A bejáratot letisztult modern stílus jellemzi, melyet a márványoszlopok tesznek hangsúlyossá. Az ajtót egy kicsit túlméretezték, a közismerten aprócska termetű (1,65m) művész számára.

2

A nappaliban egy hatalmas üveg tolóajtó révén elmosódik a kint és a bent határa.

3

Az étkező egy légtérben van a nappalival, és elképesztő fényáradatban úszik, mintha nem is lakáson belül lennénk, hanem a szabadban, ez pedig köszönhető a tetőablakoknak és a hatalmas tolóajtónak, mely által lenyűgöző kilátás nyílik a medencére néző teraszra.

4

Egy szelet zöldellő, árnyas pázsit a ház mögött, mely egy kis oázist jelent az egyébként sivatagos vidéken.

5

A hatalmas fürdőszoba irigylésre méltó környezetet kínál az ellazuláshoz.

6

A lakásnak van még egy pihenő helyisége, egy „Zen zóna”, ahol egy masszázs ágy, egy zuhanyzó és otthoni edzőterem kapott helyet.

7

A kertre néző hálószobában sem aprózták el a nyílászárók méretét, kis ablakok helyett, a lakás többi részén is visszaköszönő tolóajtót alkalmazták itt is, mely által könnyedén kijuthatunk az udvarra és nem utolsósorban lenyűgöző kilátás nyílik Los Angeles fényeire is.

8

Mint minden érdemleges Hollywood legénylakáson, itt sem maradhat el a kertben a medence, és egy kisebb pihenősarok.

9

A nagy üvegfelületeknek köszönhetően csak úgy ragyog a ház éjszaka.

10

A magán élet védelméről egy kőfal és a mögötte lévő magas sövény gondoskodik.

11

Forrás: www.lonny.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít