hydrangea.jpg

Élet 15 nm-en

Nem kis kihívással nézett szembe a lakberendező, amikor felkérték a képen látható "minilakás" berendezésére. Egy vendégház volt az alap, aminek teljes területe épp, hogy elérte a 15 nm-t. Szerencsére a magasság (3,4 m) megengedte egy galéria létesítését. A kérés, egy fürdő, egy konyha étkezővel, egy pihenésre alkalmas zug és egy háló a galérián. Nos, ez lett belőle.

A konyha alapját az IKEA Method konyhabútor váza képezi, minimális átalakítással. Az ajtó mögötti 20 cm mély szekrény rejti a létrát a felső szekrényekhez.

1

A galéria létrája elhúzható a felhajtott étkezőasztal elé, így használható a mosógép. A létra mobilitása felszabadított még némi helyet.

2

A gardrób középső részében van egy lehajtható "dohányzóasztal". Az étkezéshez egy másik lehajtható asztal lett tervezve, a gardrób oldalára rögzítve.

3

Asztalok lehajtva! Az étkező székeinek - összecsukott állapotban - az ajtó melletti falrészen van a helye.

4

A fürdőszoba:

5

Ebbe a "házba" kellett létrehozni egy élhető otthont. Szerintünk, sikerült. :) (A méretek falon belüli méretek.)

6

Forrás: Nico D Angelico Látványtervezés

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít