hydrangea.jpg
Hírek-újdonságok

Exkluzív és egyedi designtapéták, faldekorok, különleges dekoranyagok, függönyök, szalagfüggönyök, lapfüggönyök

Hírek-újdonságok

Az új Whirlpool FreshCare+ mosógépek frissen tartják ruháit - mostantól egy új, friss külsővel!

Hírek-újdonságok

A Fakro fejlesztéseinek középpontjában a felhasználók biztonsága, kényelme és az energiahatékonyság áll, új dimenziókat nyitva a tetőtér különböző célú felhasználásában, a tetőtéri életforma minőségének javításában.

Hírek-újdonságok

A magyar árnyékolástechnika világában sokak számára még mindig újdonságszámba megy, hogy a kültéri megoldások között nemcsak a redőny, hanem egy másik kitűnő alternatíva, a zsaluzia is megtalálható.

Hírek-újdonságok

Kis családi vállalkozásból Magyarország egyik legnagyobb exporttevékenységét folytató vállalatává nőtte ki magát a Wellis. A magyar márka nem áll meg az európai piacnál, már négy egyedi prémiumpartnerrel dolgoznak együtt az USA-ban is.

Hírek-újdonságok

Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez, egyedivé alakításához számos inspirációra, ötletre, szakmai tanácsokra is szükség van. Ebben nyújt segítséget az OTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár.

Hírek-újdonságok

Ha megbízható és kiváló minőségű szekcionált garázskaput szeretne, akkor az UMBROLL termékkínálatában biztos megtalálja az Önnek megfelelőt!

Hírek-újdonságok

Legfontosabb tulajdonságuk, hogy egész évben lakhatóak! Emellett szabadon, egyedi ízlésnek megfelelően megválasztható a homlokzatuk, belső burkolóanyaguk. 

Hírek-újdonságok

Az utóbbi időben gyakran láthatunk beszámolókat, fotógalériákat, ahol az új, vagy felújított lakásával büszkélkedik valaki, és az ajtókon ott virít egy oda nem illő, kifejezetten csúnyácska kilincs…

Hírek-újdonságok

Az otthon egyéniségét meghatározza a jó csempeválasztás. A hidegburkolat egy lakásból sem hiányozhat, hisz sok helyiségben van szükség rá.

Hírek-újdonságok

A Balkán-Stein Kft.-t 1995-ben hoztuk létre családi vállalkozásként, közel 20 éves szakmai tapasztalatunkra alapozva.

 

Hírek-újdonságok

" Képesek vagyunk arra, hogy megvalósítsuk álmai bútorát!" Baumann Csaba King Bútor

Hírek-újdonságok

A VOGEL&NOOT egyesíti a harmóniát, a trendet és a hatékony teljesítményt, a jövőorientált design fűtőtestekkel, a stílusos fürdőszobai csőradiátorokkal, valamint az energiahatékony síklapú- és modernizációs fűtőtestekkel.

Hírek-újdonságok

2019 nyarán térségünkben elsőként Magyarország lett a házigazdája a kiemelt figyelemmel kísért, egyetemi csapatok között zajló nemzetközi versenynek....

Hírek-újdonságok

A 100 százalékban magyar tulajdonban lévő INTERO Design által kifejlesztett technológia olyan strukturált felületek gyártását teszi lehetővé, melyek utánozhatatlan érzéseket biztosítanak üvegen, fán és plexi bútorelemeken egyaránt.

Hírek-újdonságok

A Balkán-Stein fő profilja a természetes kőburkolatok forgalmazása, kivitelezése. Természetes köveink homlokzatokra és padlóburkolatokra, kültérben és beltérben egyaránt alkalmazhatók. 

Hírek-újdonságok

A HITACHI név nem ismeretlen a magyar piacon, de eddig biztosan nem a csúcskategóriás hűtőszekrények jutottak róla eszünkbe. Pedig itt az ideje, hogy így legyen!

Hírek-újdonságok

A Tondach modern termékcsaládjának design cserepei letisztult, innovatív formavilágukkal, sima felületükkel és divatos színeikkel különösen az új építési szegmensben bizonyulnak első és életre szóló választásnak a tervezők körében.

Hírek-újdonságok

Meglepő, lenyűgöző, pazar és ötletes megoldásokat mutatunk lépcső kialakításra, hiszen az alapvető funkció mellett a design és a praktikum sem utolsó szempont.

Hírek-újdonságok

Egy 17. századi elhagyott parasztház, kortárs vidéki otthonná alakulását láthatjuk az alábbi képeken.

Hírek-újdonságok

A modulház olyan könnyűszerkezetes  modulokból álló épület, melyet kulcsrakészen, lakható állapotban szállítanak ki a megrendelőnek.

Hírek-újdonságok

Ha nem akarjuk a bolygónkat fenyegető globális melegedést tovább fokozni, akkor a klímaberendezések mellett vagy helyett más alternatívákat kell találni.

Hírek-újdonságok

Végre itt a nyár, élvezze Ön is a relaxáció kellemes perceit Wellis termékekben!

Hírek-újdonságok

Egy pillanatra hunyjuk le szemünket… Képzeljük el, amint kertünkben pihenve, vagy teraszunkon lazítva érezzük a simogató szellőt és a melengető napsugarakat, ugyanakkor mégis védve vagyunk az időjárás viszontagságaitól.

Hírek-újdonságok

A világpiac második legnagyobb tetőablak-gyártója a magyar piacon, lapos tetők esetén alkalmazható felülvilágító ablakkal, fénycsatornákkal és az ország legszélesebb padlásfeljáró lépcsőválasztékával is jelen van.

Hírek-újdonságok

A Whirlpool új W Collection No Frost hűtőszekrénye elhozza Önnek a frissességet a konyhájába. A fejlett hűtőrendszer és a 6. Érzék Technológia révén a gyümölcsök és zöldségek akár 15 napigfrissen tárolhatók! 

Hírek-újdonságok

A Legrand Niloé család jelentős modernizáción esett át: korszerűbb mechanizmusokkal, illetve új funkciókkal bővült a szortiment.

Hírek-újdonságok

Kevés dolog határozza meg jobban egy szoba hangulatát, mint a falakon használt színárnyalatok. Ne bagatellizáljuk hát el a szín kiválasztását, hiszen az újra festés, nem csak költséges, de macerás is.

Hírek-újdonságok

A Wellis új Rio Grande 2019 W-Flow swim spa medencéje egy hosszú fejlesztési folyamat eredménye. Egy jól felszerelt masszázsmedence, és egy teljes testet átmozgató „fitneszgépként” használható úszómedence tökéletes kombinációja.

Hírek-újdonságok

A GIBUS hivatalos magyarországi megjelenésével új, prémium szegmens alakulhat ki a hazai teraszrendszerek és árnyékolástechnikai piacon.

Hírek-újdonságok

A LEVITAL®  matrac család a második világháború óta az első olyan magyar fejlesztés és technológiai újítás, amely szabadalmi védettséget kapott az Amerikai Egyesült Államokban és az Európai Unió területén ebben a szegmensben. 

Hírek-újdonságok

Az Ódon-Fon Antiques szeretettel várja vásárlóit Vácon, 3 500 m2-en, ipari design jegyében, ahol minden megtalálható, ami a régiséghez köthető.

Hírek-újdonságok

A sokszögű azaz poligonális hasított termésköveknek egy újfajta felhasználási módja, a fúga nélküli, összefaragott, összeillesztett, illetve kisebb kövekkel kihézagolt falburkolat készítése.

Hírek-újdonságok

Kint jártunk a Construma kiállításon, Magyarország legnagyobb és legfontosabb építőipari kiállításán. A Maestro kilincsek standján egy nagyon izgalmas kilinccsel is találkoztunk.

Hírek-újdonságok

Most, hogy itt a tavasz, az emberek egy részében már egészen biztos, hogy felmerült a kerti parti, a nyári pihenés, kertészkedés, medencében való fürdés gondolata...

Hírek-újdonságok

Bár e szó hallatán egy kis erdei házikóra gondolhatunk leginkább, itt azonban, most egészen másról van szó.

Hírek-újdonságok

A Wellis kínálatában rendkívül sok újdonsággal és praktikus fürdőszobai megoldásokkal találkozhatunk.

Hírek-újdonságok

Valószínűleg sokaknak nem jut eszébe, hogy már az építkezés előtt, a tervezés során végig gondolják, hogy hogyan is szeretnék majd a lakást berendezni. Azonban biztosak lehetünk benne, hogy a későbbiekben sok bosszankodástól és fejfájástól kímélhetjük meg magunkat, ha a külsővel párhuzamosan a belsőt is megtervezzük.

Hírek-újdonságok

A modern szőnyegek meghatározó szerepet töltenek be a lakberendezésben. Változatos forma- és mintaviláguk mindenki számára lehetővé teszi, hogy egyedivé varázsolja segítségükkel az otthonát. Ezek az egyedi színű, formájú szőnyegkülönlegességek műalkotásként is megállják bárhol a helyüket.

Hírek-újdonságok

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokor. Érdemes lesz kilátogatni, mindazoknak, akik már építkeznek vagy csak tervezik, vagy épp már a lakásbelső kialakításánál, esetleg a kerttervezésnél tartanak vagy lakásfelújításba kezdenek.

Hírek-újdonságok

Április 3. és 7. között ismét megnyitja kapuit a Hungexpo területén tartott Construma kiállítás. Idén az egyetlen saját standdal rendelkező tetőablak gyártóként várja a FAKRO a kedves érdeklődőket a kiállítás központi, A pavilonjában, a 110/i standon.

Hírek-újdonságok

A BRINGABOX tárolók a kerékpárok biztonságos elhelyezésére szolgálnak. Első osztályú védelmet nyújtanak a lopás, a rongálás, valamint az időjárás viszontagságai ellen.

Hírek-újdonságok

Nem kétséges, hogy a konyha leginkább igénybe vett része a mosogató, de vajon a legtisztább is? Kissé ironikus, hogy miközben ez a hely pont azt a célt szolgálja, hogy mindent tisztára moss, éppen itt tudnak legnagyobb eséllyel elszaporodni a baktériumok. 

Hírek-újdonságok

Egy teraszt leginkább csak nyáron tudunk kihasználni és igazán birtokba venni, de ha egész évben szeretnénk kihasználni a meglétét, akkor érdemes a beépítésében gondolkozni.

Hírek-újdonságok

Európában és szerte a világban az egyik legfontosabb trend az ajtókilincsek terén a fekete kilincsek térhódítása.

Hírek-újdonságok

A mobilházak népszerűsége folyamatosan növekszik hazánkban is, így egyre többen használják nyaralónak, illetve hétvégi háznak, irodának.Ennek oka az ár/érték arányban, valamint a felhasználhatóságában rejlik.

Hírek-újdonságok

Mesés kávézót láthatunk az alábbi képeken, szó szerint. J

Hírek-újdonságok

Egy családi ház gyakran elfelejtett, vagy háttérbe szorult legfelső szintjében, a tetőtérben rejlő lehetőségekre szeretnénk egy kis inspirációt adni.

Hírek-újdonságok

Minden második magyar tart attól, hogy otthonában nem elegendő a természetes fény, így egészsége veszélyben van

Hírek-újdonságok

2020. január 1-jétől ismételten a normál, 27%-os áfa kulcsot kell alkalmazni az új lakóingatlanok értékesítésére...

Hírek-újdonságok

A természetes fény pozitív élettani hatásai megkérdőjelezhetetlenek, a mesterséges megvilágítással szemben jelentős előnyöket biztosítanak, mind fizikai, mind lelki egészségünk szempontjából. Ahol magasabb a napsütéses órák száma, kevesebb a...

Hírek-újdonságok

Mindannyian tudjuk, hogy az újrahasznosítás az egyik legfontosabb kérdés manapság. Különösen igaz ez az építőipar területén is. Rengeteg zseniális ötletet láthattunk már környezetbarát vagy újrahasznosított anyagokból...

Hírek-újdonságok

Hogyan tudunk a legokosabban fűteni? Mi kerüljön a kazánba: fabrikett, szén vagy fa? A fűtési szezon kellős közepén, ám az első igazán hideg napokat követően az újHÁZ Centrum szakértői ezúttal azt vizsgálták meg, kinek a zsebében marad a legtöbb a tél végére.

Hírek-újdonságok

Ha emeletes házban gondolkozunk a lépcső formájának, kialakításának, anyagának a megtervezésével is számolnunk kell. Sokan azonban tényleg csak egy eszközként tekintenek a lépcsőre...

Hírek-újdonságok

Az Edilkamin kandallók, mobilkandallók és tűztérbetétek nemcsak a szemet kápráztatják el: belsejükben valódi, kiváló minőségű fűtőberendezés rejtőzik...

Hírek-újdonságok

Black Friday napok a Wellisnél, november 22-én 0 órától, 24-én 24 óráig tartó akció keretén belül garantált 30, vagy akár 70%-os kedvezménnyel rendezheti be fürdőszobáját vagy viheti haza jakuzziját!

Hírek-újdonságok

A Maestro klasszikus kilincsek között van egy személyes kedvencünk. Tetszenek rajta a finoman kidolgozott részletek, az, ahogy a kilincs fogantyú része és a körrozetták összhangja is mennyire ki lett találva. Díszes, így felszerelve dominál az ajtón, de nem túlzóan, olyan igazi olaszos jó ízléssel lett megkomponálva.

Hírek-újdonságok

Szeretnél egy olyan hűtőt, melyben az élelmiszerek sokáig frissek maradnak? Így ritkábban kéne bevásárolni, több élelmiszert lehetne otthon tárolni, és mindig friss ételt fogyaszthatna a család.

Hírek-újdonságok

Manapság keveseknek jut eszébe, hogy a fa nem csak padló- vagy falburkolatként alkalmazható, hanem a plafonra is bátran tehetjük. Rengeteg féle lehetőség közül választhatunk ma már, ha fa mennyezetet szeretnénk a nappaliba, a hálószobába, vagy akár a fürdőbe.

Hírek-újdonságok

A Whirlpool legújabb FreshCare+ mosógépei, gyengéd gőz és dobmozgatás segítségével vigyáznak a mosógépben lévő ruháinkra, és a program befejeződése után akár több órán át is frissen tartják a ruhaneműket.

Hírek-újdonságok

Az időnk 90 százalékát beltérben töltjük, annak kétharmadát otthonunk fogságában... A nyirkos, penészes környezetben 40 százalékkal nagyobb az asztma kialakulásának esélye... A gyerekszoba és a háló a legszennyezettebb...

Hírek-újdonságok

A KUBIO tároló rendszerrel, lehetőségünk nyílik arra, hogy felszámoljuk a kert egy kevéssé esztétikus pontját, és a kukáinkat is igényes módon tárolhassuk. Az elérhető áron kapható, prémium minőségű tárolók a kertünk formatervezett díszei lehetnek!

Hírek-újdonságok

Egy terasz beépítésével olyan többlet teret adhatunk a lakáshoz, ahol kora tavasztól késő őszig kellemes, nyárias környezetben tölthetjük szabadidőnket. A gyerekeket bátran kiengedhetjük játszani, hiszen a zárt, védett erkélyen biztonságban, de mégis természetes napfénynél játszhatnak.

Hírek-újdonságok

Ígéretünkhöz híven mutatjuk a TOP 10-es lista még hátralévő öt színét. Csemegézzetek belőle, és használjátok a színek gyógyító erejét, ne csak az öltözködésben, hanem az otthon dekorálásban is.

Hírek-újdonságok

Mint minden évben, idén is megvannak az őszi / téli szezon 10 legérdekesebb, legtrendibb színei, melyek nem csak a divatvilágban, hanem a formatervezés, lakberendezés területén is jelentősen befolyásolják a tendenciákat.

Hírek-újdonságok

Bár a legtöbben úgy gondolják, hogy egy ilyen sötét, rideg helyből - kreativitás ide vagy oda - képtelenség egy élhető családi házat létrehozni. Ha azonban kicsit más szemszögből tekintünk ezekre az épületekre

Hírek-újdonságok

Nagyszüleink idején, és persze már jóval korábban is egy háznak elengedhetetlen része volt a pince. Egy olyan föld alá épült helyiség, 

Hírek-újdonságok

Három lakás összeolvadásából született meg, a képeken látható nagyon tágas, 300 négyzetméteres otthon, egy fiatal család számára. A lakást, a családi élet megkönnyítése érdekében, a praktikusság jegyében tervezték.

Hírek-újdonságok

A folyamatosan változó végfelhasználói igények a gyártókat is folyamatos fejlesztésre késztetik. A Legrand mediterrán desing-t képviselő Céliane családja ennek megfelelően került – esztétikai, műszaki, és ergonómiai vonalon is megújításra.

Hírek-újdonságok

Moszkva külvárosában, közvetlenül egy erdő mellett található ez a 3 szintes családi ház. A belső terek kialakításánál a fő koncepció, a kényelem és az ergonómia párosítása a modern, minimál stílussal.

Hírek-újdonságok

Nem is gondolnánk, mennyire fontos!

Manapság ha nyílászáró vásárlás kerül szóba, az első és legfontosabb szempont a tökéletes hőszigetelés.

A kérdés azonban, hogy tudjuk-e megfelelően használni, ezeket a korszerű termékeket?

Hírek-újdonságok

Megmutatjuk, pár kép erejéig a színésznő, Los Angeles-i Brentwood-hegységben található, 5,2 millió dolláros házát, és döntsétek el Ti, kedves Olvasók, hogy szerintetek mennyire méltó ez a ház a sorozat sztárhoz?!

Hírek-újdonságok

Kicsi az alapterülete a hálószobádnak? Kevés a tároló hely?

Ha Te is valami kreatív megoldást keresel, akkor feltétlenül olvasd végig a cikket,

Hírek-újdonságok

Európa északi felén, Svédországban és Norvégiában egyre nagyobb divatja van az üvegből készült válaszfalaknak, melyek kis alapterületű lakásokban, különösen praktikusak, hiszen a tér érzetet nagyban növelik.

Hírek-újdonságok

Találtunk a világban pár nagyon extrém, különleges házat, melyek formájuk, kialakításuk szempontjából cseppet sem mondhatók hétköznapinak.

Ki gondolná, hogy egy konténerben is lehet luxus körülmények között élni, vagy éppenséggel egy már használaton kívüli repülőgépből is lehet valami rendkívülit alkotni?

Hírek-újdonságok

 

„Egy kép többet mond ezer szónál”, hangzik a mondás, és ez az ingatlanhirdetésekre is nagyon igaz. Annak ellenére, hogy sok esetben eleve a kép kelti fel a vásárlók érdeklődését és ez alapján választják ki a megnézendő lakásokat, nagyon sok hirdetésben mégis csapnivaló képek szerepelnek.

Hírek-újdonságok

Egy mediterrán stílusban berendezett lakásban, elengedhetetlenek a megfelelően kiválasztott ajtókilincsek is, melyek  - nem is gondolnánk - nagyon sokat tudnak hozzá tenni a lakás hangulatához. Ki tudják emelni, hangsúlyozni a fő motívumokat.

Hírek-újdonságok

Unod már az egyszínű konyhádat? Szeretnél színeket és vidámságot varázsolni az étkeződbe, hogy feldobd a hangulatát?

Hírek-újdonságok

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kell helyeznünk a munka és a pihenés egyensúlyára. A körülöttünk lévő környezet és a fények pedig, ezt nagymértékben befolyásolják.

Hírek-újdonságok

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő Viastein Kft. 2017 második felében kezdte meg térburkoló termékeinek gyártását biharkeresztesi üzemében. Magyarország prémium térkő-gyártójaként célkitűzéseinket szem előtt tartva azon igyekszünk, hogy vásárlóink kedvében járjunk. Ennek bizonyítéka, hogy 2018 nyarát egy speciális akcióval nyitjuk meg.

Hírek-újdonságok

A beépített tetőterek új helyiségeket hoznak létre az épületben lakók számára, életet lehelnek az addig kihasználatlan épületrészekbe. A tetőablakok segítségével a természetes fény átjárja a tetőteret, friss levegőt és korlátlan kilátást biztosítva az embereknek.

Hírek-újdonságok

Összegyűjtöttünk pár zseniális ötlet arra vonatkozóan, hogy a hétköznapjainkban szükséges, azonban nem túl szép - szem előtt lévő dolgainkat, hogyan tudjuk elrejteni úgy, hogy úgy nézzen ki, mintha ott sem lenne.

Hírek-újdonságok

Mutatunk pár nagyon extrém, különleges házat, a világ különböző pontjairól, melyek formájuk, kialakításuk szempontjából cseppet sem mondhatók hétköznapinak.

Valószínűleg keveseknek jutna eszébe beköltözni egy barlangba, vagy esetleg a lépcsőházat csúszdával helyettesíteni. …

Hírek-újdonságok

Az Otti - Manufactura a világon egyedülálló, egyedi tervezésű és készítésű, személyre- és térre szabott burkolatokat készít kül- és beltérre egyaránt. Szolgáltatásaik között szerepel a tervezés, lakberendezés és a kivitelezés is!

Hírek-újdonságok

Őrizze meg ruhái frissességét a mosás után is. Lágy gőz és finom dobmozgás gondoskodik ruháiról a mosógép belsejében, ha nincs ideje kipakolni a kimosott ruhákat a gépből vagy távol marad a mosási idő végeztével.

Hírek-újdonságok

Az emberek többsége úgy gondolja, hogy dohányzóasztal nélkül, nem nappali a nappali. Ez a bútor az, amire lepakolhatjuk a poharakat, nassolnivalókat, könyveket, vagy éppen a lábunkat pihentethetjük rajta…

Hírek-újdonságok

A VELUX Cégcsoport – piacán elsőként – fejlesztett virtuális valóság technológiát használó mobilapplikációt, amelynek segítségével már az építési munkálatok, a bontás és átalakítás előtt meggyőződhetünk arról, milyen előnyei lehetnek a több természetes fénynek

Hírek-újdonságok

Alkalmazhatósága túlterjed a klasszikus – balkon – üvegezésen a terasz, veranda, loggia, üzletfront, stb. üvegezésig.

Hírek-újdonságok

Az Oscar-díjas színésznő, több mint tíz évig volt a tulajdonosa ennek a mediterrán stílusú villának, melyet aztán 2006 januárjában 2,5 szeres áron adott el.

Hírek-újdonságok

A Construma Építőipari Szakkiállítás hetével kezdődően, 2018. április 9-én elindult a FAKRO hivatalos tavaszi akciója.

Hírek-újdonságok

A lakás egészét a könnyedség, légiesség jellemzi, köszönhető ez a nagyméretű ablakoknak, amiken keresztül fény árasztja el a lakást, a világos színek használatának, a modern, letisztult bútoroknak és a fémesen csillogó kiegészítőknek.

Hírek-újdonságok

Egy lakásnak nem lehet egyszerűen kirúgni az oldalát, ha úgy érezzük, nem férünk el benne. Persze a válaszfalakat le lehet bontani, át lehet helyezni, de azért vannak ennél költséghatékonyabb, és kevesebb felfordulással járó megoldások is. Játék a fényekkel, színekkel, függönyökkel és a bútorokkal.

Hírek-újdonságok

A képeken látható lakás egy fiatal pár számára készült, akik rengeteget utaznak, és imádják a skandináv országokat. Fontos volt számukra, hogy az otthonuk belső kialakítása tükrözze a hobbijukat, a stílusukat és egy hangulatos, fénnyel teli családias légkört teremtsenek.

Hírek-újdonságok

A képeken szereplő lakás - teljes átalakítás, újra tervezés, és felújítás után lett - egy 3 tagú család otthona, akik a jövőben még szeretnének legalább egy gyermekkel bővülni.

Hírek-újdonságok

Diane Keaton az elmúlt 15 évben, nagyon sok helyen lakott, rengeteg házat vásárolt meg, majd felújította és végül eladta, de most 71 évesen, úgy néz ki megtalálta álmai otthonát.

Hírek-újdonságok

A napenergia felhasználása az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág, a panelek hatásfoka folyamatosan javul, az előállítási költségük egyre alacsonyabb.

Hírek-újdonságok

A képek alapján nem is gondolná az ember, hogy egy panellakásról van szó.

Hírek-újdonságok

"Egyszóval a stílus és az elegancia nem minden, a praktikum ugyanolyan fontos szempont."

Hírek-újdonságok

Ahogy kint egyre hidegebb van, jóleső érzés a lakásba visszahúzódva, pihe-puha, meleg anyagokkal körbe venni magunkat.

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít