MOST hétvégén ismét Garden Expo!

Pénteken megnyitja kapuit az ország legnagyobb kerti életmód kiállítása, a GardenExpo, ahol a legfrissebb újdonságok mellett egész napos színpadi programok, tanácsadások és értékes nyeremények is várnak. 

Csillapítsd a kertvágyad a GardenExpón!

A kerti bútorokat, medencéket, gépeket és eszközöket felvonultató nagyszabású eseményre március 23-ig kedvezményesen szerezhetsz belépőt, melynek összegét az Oázis Kertészetekben le is vásárolhatod. 

A beváltás feltételeiért látogass el a https://gardenexpo.hu/jegyek oldalra, inspirációért pedig görgess lejjebb!

JELENTKEZZ TERASZ- ÉS KERTTERVEZÉSI TANÁCSADÁSRA!

Hozd ki a maximumot a kerted vagy akár kisebb teraszod adottságaiból! 

Regisztrálj előzetesen az ingyenes tanácsadására, ahol a Lakberendezők Országos Szövetségének tapasztalt tervezői segítenek a kerti- és terasz bútorok, kültéri szőnyegek, dekorációk, fények szakszerű kiválasztásában és elhelyezésében!

ISMERD MEG 2023 KERTI TRENDJEIT!

Ha házépítés előtt állsz, teljes kertfelújításban gondolkodsz, vagy csak szeretnéd néhány pénztárcabarát, de ötletes trükkel feldobni teraszod, akkor mindenképp látogass ki a rendezvényre, hogy kialakíthatsd a saját oázisodat – kertben, teraszon vagy erkélyen egyaránt!

REGISZTRÁLJ TÉRBURKOLAT- ÉS KERÍTÉS TERVEZÉSI TANÁCSADÁSRA!

A Semmelrock Magyarország tájépítész szakemberei segítenek a házad stílusához illeszkedő térburkolat vagy kerítés típusának, színkombinációinak kiválasztásában, megrajzolják az elképzeléseidet és ki is számolják a szükséges anyagmennyiséget. Helyeket korlátozott számban, a regisztráció sorrendjében tudnak biztosítani a díjmentes programra, ne maradj le!

ELŐADÁSOK ÉS SZTÁRVENDÉGEK A SEMMELROCK SZÍNPADON

A GardenExpo színpadán rengeteg természethez köthető, érdekes téma kerül terítékre az esemény három napja alatt. Lesz szó ökologikus kertészkedésről, magyar növényvédő szabadalomról, fenntarthatóságról, gasztronómiáról, szépségápolásról, a növények oltásáról és holdnaptáros kertészkedésről is. 

Kattints, és ismerd meg a részletes programokat!

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!