Halottál már az ACO beépített lábtörlőiről?

Mindenki használ lábtörlőt. És valószínűleg mindenki tapasztalta már azt, amikor a lábtörlő elcsúszott a helyéről, esős-havas időben nem száradt ki, családi ház esetén elfújta a szél. Ezekre a problémákra nyújt megoldást az aco beépített lábtörlő.

Házunk bejárata olyan, mint egy névjegykártya,

első ránézésre véleményt alkot róla és – ezen keresztül – rólunk a látogató. A bejárati ajtóhoz kihelyezett lábtörlő az egyik első dolog, amit bárki észrevesz. 

Lábtörlő választásakor az is megfontolandó, hogy a lakásba belépve a lábtörlőn múlik, hogy mennyi külső szennyeződést viszünk be magunkkal. Ez utóbbi különösen felértékelődik a saras, latyakos őszi-téli időszakban. Sőt, ha már a télnél tartunk: ugye sokaknak okozott bosszúságot a bejárati ajtó előtt kialakuló tócsa? Nem is beszélve a vastag anyagból készülő és így nehezen száradó lábtörlőről?

Miért válasszunk beépített lábtörlőt?

A beépített lábtörlőkkel mindezeknek a kellemetlenségeknek véget vethetünk. A lábtörlő kialakítása a legnagyobb tisztítási hatékonyságot szolgálja. Az alatta levő tálca gyűjti a vizet, amelyet be is köthetünk a vízelvezető rendszerbe vagy egyszerűen elszikkaszthatunk. A lábtörlő felső részét pedig ugyanúgy tisztíthatjuk, mint bármely más lábtörlőt.

Beltéri lábtörlő

Ha egy kicsivel szeretnénk tovább menni, akkor nem elégszünk meg a kinti lábtörlővel, hanem a lakáson belülre is beépítünk egyet. A benti lábtörlő, mindamellett, hogy megjelenésében összhangban áll a kintivel, a maradék, finomabb szennyeződést is eltávolítja cipőnkről. 

A tálca alacsony beépítési magasságának köszönhetően bármilyen burkolatba elhelyezhető. Esztétikusan illeszkedik a járólapokba, de akár parkettához is használható.

Az ACO beépített lábtörlő előnyei

A beépített lábtörlők további előnye, hogy használat közben nem mozdulnak el, így hatékonyabban távolítják el a szennyeződést. 

A beépítésnek köszönhetően nincs kilógó perem vagy felület, a bejárat akadálymentesen alakítható ki.

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!