Furfangos megoldások 35m2-en

Sokunknak okozna nagy fejtörést, hogy egy 40 m2 alatti lakást, hogy lehet úgy berendezni, hogy mindennek legyen helye, de azért ne legyen túlzsúfolt.
Ebben a 35 m2-es kis lakásban, a lakberendező egyedi bútorrendszerrel maximalizálta a teret.

A lakás tulajdonosai azzal a kéréssel fordultak a lakberendezőhöz, hogy a kiadásra szánt ingatlanból varázsoljon egy kényelmes otthont, nyitott belső terekkel és sok-sok tárolóval.

Mindezt figyelembe véve, a térelválasztást például, nem falak felhúzásával, hanem egy sokkal rugalmasabb és helytakarékosabb megoldással, függönnyel oldották meg.

A másik megoldás, amivel helyet tudtak megtakarítani, hogy a hálórészt egy megemelt fa dobogón helyezték el. A fenyőlapokból készült falaknak köszönhetően, nagyon kellemes, barátságos alvó kuckó született, ahonnan remek kilátás nyílik az egész lakásra.

Az ágyhoz vezető lépcsősor kettős funkciót is ellát, hiszen a lépcsőfokok fiókokat rejtenek.

A hálórész alatti tér, egy kihúzható fiókokkal rendelkező gardróbot rejt, a nappaliban lévő fehér „osztott fal” is egy szekrény, szóval tárolási lehetőségből nincs hiány.

A bejáratnál lévő függöny választja el a nappalit és az előszobát ez utóbbiból nyílik a fürdőszoba.

A fürdőszobában is a fehér az uralkodó szín, legalábbis a bútorok tekintetében. A burkolólapok apró mintázata és textúrája viszont nagyobbá, és barátságosabbá teszi a teret.

A függöny másik oldalán kapott helyet a nappali, és az étkező mely egy légtérben van. Az asztal itt kibővíthető, így akár egy 10 fős társaság is helyet tud foglalni.

A konyhában az L-alakú szekrénysorból egyedül a sütő és a mosogatógép ezüst színe emelkedik ki. A lakberendező ötlete volt, a pult feletti színes csempesor, hogy a hófehér konyhába egy kis színt és életet vigyen.

Forrás: homedit.com

Scroll to Top