Filo44 tapétaajtó – az álcázás nagymestere

A Scrigno Filo44 nyíló tapétaajtó attól olyan különleges, hogy nincs a fal síkjából kiálló tok az ajtó körül. Nincsenek látszó pántok sem, az ajtólap pedig tökéletesen belesimul a fal síkjába.

Az ajtó szinte beleolvad a falba

Sőt, az ajtólap akár a fallal teljesen megegyezően pácolható, festhető, lakkozható, tapétázható, ezáltal azzal egybefüggő felületet alkothat. Így az ajtó szinte beleolvad a falba, alig észrevehető. Úgy is mondhatnánk, hogy az ajtó a falaknak adja át a főszerepet a lakberendezésben, az ajtó egy diszkrét részlet marad. Sőt, az is megoldható, hogy ajtó két oldala akár két különböző színű felületkezelést kapjon, a két helyiség eltérően burkolt vagy színezett falához idomulva.

Egyedi formában is

A Scrigno Filo44 nyíló tapétaajtók vakolt téglafalhoz vagy gipszkarton falhoz egyaránt használhatók. Érdekesség, hogy olyan tapétaajtó is kapható a Scrigno kínálatában, amely nem a szokásos téglalap formájú, hanem egyedi trapéz alakú, alkalmazkodva pl. a tetőtér vagy a lépcsők alatti falak adottságaihoz. 

Itt olvashatsz még a tok nélküli ajtókról. 

 

Magyarországon a Maestro kínálatában

Filo44 nyíló tapétaajtókat Magyarországon a Maestro hozza forgalomba, és az ország számos pontján megvásárolható a Maestro viszonteladó ajtókereskedésekben. 

Viszonteladók és további infók itt: maestro-toloajto.eu/scrigno-tapetaajto-vasalat/

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!