Keresés

Kíváncsi vagy milyen egy díjnyertes lakás? – Megmutatjuk!

Ha elegáns lakás ötletek után kutatsz, akkor ezt a váci utcai, díjnyertes lakást mindenképp nézd meg. Rengeteg hasznos ötletet, inspirációt gyűjthetsz a saját lakásod tervezéséhez. 

A105 m²-es Váci utcai ingatlannak az Otthonod 2000 Interior Design tervezőcsapata készítette el a látványterveit. A lakás tervei már a tervezőasztalon is ígéretes, impozáns belső enteriőrt mutattak. Mára el is készült ez a csodálatos otthon, ahol az utolsó kiskanálig minden a helyére került. Megdöbbentő volt a valódi otthonba lépve a látványtervekkel minden centiméterében, minden pontjában azonos valóság! Harmónia, elegancia – és mindehhez egy nagyon átgondolt, igazán tökéletes életteret nyújtó alaprajz párosul.

A patinás Bauhaus-stílusú sarokház lépcsőházából a lakásba lépve hihetetlenül tágas, világos tér fogad.

Az első lépésnél mozgásérzékelő által vezérelt, padlóba süllyesztett, lépésálló LED-világítás kapcsolódik fel, ami igazán impozáns hangulatot teremtve fogadja az ide érkezőt. A LED-fénysávok a lakás több pontján is visszaköszönnek nagyon mutatós és egyben kellemes, világos dekorelemként. 

A nappali-konyha-étkező légterét egy lézervágott térelválasztó (Fatális Asztalos Kft.) tagolja, melynek bordái között játékosan megtöri a fényt a Váci utca felől beáradó napsütés. 

A nappali hangulatfelelőse az Easy L biokandalló

Minőség és praktikum a konyhában

A konyhát hófehér bútorfrontjaival és a Gorenje beépíthető háztartási gépeivel igényes kivitelezésben, a minőséget és a praktikumot előtérbe helyezve alakították ki.
A konyhabútor sütő-hűtő toronyszekrényének oldalán igazán mutatós és jól kihasználható a 15 cm mély, üvegpolcos, óriás méretű vitrin.

Az étkező tágas terét a konyhasziget mellett elhelyezett hatalmas tükörfal tovább tágítja. A konyhasziget és étkezőasztal körül elhelyezett fekete és bézs bársonyszékek színvilága visszaköszön a nappaliban. A bézs, kihúzható, gyönyörű kivitelű ülőgarnitúra elé egy hatalmas, mélyszürke tónusú, pihe-puha szálú szőnyeget választottak. A bútorokat a Bútorex bútoráruház kínálatából válogatták a tervezők, a bársonykárpitos bútorok eleganciájához remek választás a kerek, krómlábú üvegasztal. A fények, a világítás itt is az enteriőr meghatározó részei. A lámpákat, a fénysávokat és a kapcsolókat a Lumolight Design Stúdióval közösen helyezték el.

A dolgozó-hálószoba sarok elhelyezkedése miatt talán a lakás legvilágosabb helyisége.

A hatalmas, munkapult-szerűen kialakított bútorlap több munkahelynek is helyet adhat. Ugyanakkor a tágas tér lehetővé tette egy franciaágy és egy lerakóasztalka elhelyezését is. A sarokban a magasfényű, hófehér gardróbszekrény remek tárolási lehetőséget nyújt iratmappáknak és ruháknak egyaránt. A szekrény tetején futó, modern vonalú párkány és annak LED-világítása a teljes munkapult felett végigfut.

A szülői háló a legtágasabb a három hálószoba közül.

Arany-fekete-fehér színvilágát a magas minőségű és kopásállóságú lamináltpadló méz színe egészíti ki. A falszíneket nagy gonddal hangolták össze a tapéták színvilágával. A számítógépes színkeverés lehetővé teszi, hogy a Tikkurila Symphony, RAL színkártyák bármely színét falainkra varázsoljuk. Az ággyal szemközti tv-fal különleges, nagyvonalú kialakításával egy lerakó felületet is nyertek a tervezők, melynek egyetlen króm függeszték és egy LED-surlófény ad további hangsúlyt. 

A vendégszoba férfias jelleget kapott

A harmadik hálószoba egy fekete gipszkarton gerendázattal és az ágy mögött hármas sávban futó gipszkarton panellal kapott különleges, talán kicsit maszkulin arculatot. A fehér falfelületet két falfülke töri meg, amely dekorációs tárgyak elhelyezésére kínál remek lehetőséget.

Két fürdőszoba szolgálja a lakók kényelmét

Az egyikben egy kényelmes egyszemélyes kádat, a másikban nagy méretű, 80×120 cm-es zuhanykabint építettek be. A tervezők hófehér hidegburkolatokat választottak, amelyek optikailag tágítják a teret és tisztaságot sugallnak. Mindehhez remek választás az üvegmozaik különleges csillogása, amely a zuhanykabin rafináltan lekerekített belső falán – két vízálló fénysáv között – a fürdőszoba különlegessége.

Fotó, lakberendező: Otthonod 2000 Interior Design
Szöveg: KovArt

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ennek a lakásnak a terveivel 2022-ben elnyertük az Érték és Minőség Nagydíjat. Igazán jó érzés, hogy mára a tervezőasztalon megálmodott enteriőr valósággá vált. ” – mondta boldogan az Otthonod 2000 tervezője.

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!