Keresés

Egyedi, modern és stílusos – egy rózsadombi lakás kapott új külsőt

Saját otthona megtervezése, kitalálása és megvalósítása döbbentette rá az ingatlanszakértőt, mennyire jó érzés alkotni. Ekkor jött a gondolat: mi lenne, ha lakásokat újítana fel? Igyekezett az elérhető legjobb szakemberekkel dolgozni. Szeretett volna olyan végeredményt, melyre büszke lehet, és amihez szívesen adja a nevét. Egyedi, modern, stílusos megoldásokat alkalmaz azóta is. A theonebudapest instagram oldalon bárki nyomon követheti a munkáját, ha szereti a szép otthonokat, és szívesen bepillantást nyerne ebbe a miliőbe.

Egy tudatos döntés végeredménye

Hogy mennyire tudatos volt a döntés, hogy olyan otthont szerettek volna a háziak, ami teljes mértékben megfelel az elképzeléseiknek, jól mutatja, hogy már korábban sok fotót összegyűjtöttek, ami inspirációként szolgálhat. Ezeket végignézve átbeszélték a Tailor Design lakberendezőnőjével az elképzeléseiket, de ezen felül szabad kezet adtak a tervezésben. Az elegancia végigvonul az egész lakáson, köszönhetően az egyedibutor.eu munkáinak.

3D tapéta teszi egyedivé az előszobát

Az arany színű akasztók és fogantyúk pedig elegánssá teszik már a belépőt is, ezeket a Smalldetailstől vásárolták.

A nappali rész leghangsúlyosabb eleme a kényelmes ülőgarnitúra lett,

hosszúkás falikarokkal kiegészülve. A szemközti falra átellenben került a konyhabútor. A márványmintás, kvarc kompozit konyhapult és a szekrény mögötti falpanel a Stone Concept kínálatából lett kiválasztva. Jól illik a világos, elegáns bútorhoz az üveg étkezőasztal, melyhez kék bársonnyal bevont székek (Butopea) társulnak. A világítótestek modernségükkel csodás összhangot alkotnak a berendezéssel.

A teljes ellazulást biztosítja a háló berendezése és kialakítása

A lelógó hármas függesztéklámpa az éjjeliszekrény felett egyedi hangulatot áraszt, a Luxury Home-nál találták. A franciaágyat és a falat burkoló kék bársonypanelt egyedileg tervezték és gyártatták le a LiNett Bútornál. Egy kényelmes fotel is bekerült a térbe, erre egy ismert nagyáruház kínálatában leltek rá. Az ágy fölötti kép már ide készült, egy tehetséges festőnő munkája.

Még egy aprócska dolgozószobának is helyet szorítottak a lakásban

Hogy különlegessé tegyék, egy dekorfalat terveztek ide, amely egy különleges festékkel lett lekezelve. Az ide készült bútor minden szükséges dolgot elrejt, és ugyanakkor szellősnek hagyja a teret. A különleges, bordázott faldekorációt méretre készítették. Színeiben a szoba a lakás többi helyiségéhez alkalmazkodik.

A fürdő eleganciájáról a minőségi, sötét csempeburkolat gondoskodik

A WC és a mosdókagyló Wellis termék, a modern csaptelepek (zuhany, mosdó) gondos utánajárást követően lettek kiválasztva.

Nagy érték az elegáns lakáshoz kapcsolódó terasz

Burkolatául minőségi műfüvet választottak, így még jobban érezni a természet közelségét, helyet adva egy kávézáshoz vagy akár egy baráti beszélgetéshez. A vidám ülőgarnitúra egyszerű, kevés helyet foglal, tökéletes megoldás.

Fotó: CsondorÁgnes
Lakberendező: Szabó Krisztina (tailordesign.hu)
Szöveg: Erdély Györgyi

A lakberendezőt kérdeztük:

- Milyen érzéseid, emlékeid vannak a munkával kapcsolatban?

- Így a legjobb tervezni, amikor a megrendelőtől megkapom az abszolút bizalmat. Közel áll a szívemhez ez a stílus, így könnyen tudtam azonosulni az elegáns és modern képekkel, amit Eliza és Dávid mutatott. Nem kellett kompromisszumokat kötni.

- Minden tervedet azonnal elfogadták?

- Az alaprajzi elrendezéssel futottunk több kört, hogy a legmegfelelőbbet válasszuk. Miután ezt véglegesítettük, nálam a folyamat következő lépése a látványtervek bemutatása, hisz ebből tudja az ember eldönteni, hogy tetszik-e az összkép, vagy finomítsunk még rajta. Ennél a projektnél nem volt sok módosítási kérés, ami mindig jó visszajelzés. Ebből tudom, hogy sikerült megvalósítani a megrendelő – néha csak tudat alatti – gondolatait.

Tudj meg még több részletet a rózsadombi kis lakás felújításának műhelytitkairól >>>

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!