Egy csipetnyi napfény

A napfény, a nárciszok és az arany – sárga színe, az egyik legüdébb, legvidámabb szín, ennek ellenére, mégis ritkán találkozhatunk vele a modern enteriőrökben. Miért van ez? Talán azért, mert a sárga olyan merész és kihívó, hogy sokan tartanak tőle. Most azonban mutatunk pár nagyon stílusos, modern nappalit, melyekben bátran használták a sárga színt.

És milyen jól tették! A végeredmény lenyűgöző!

Íme, az első példa, ahol egy modern nappalit láthatunk, a ma nagyon divatos szürke-bézs-fekete alapszínekkel. Azonban a sárga kiegészítőkkel, dekorációkkal egyszerűen ragyog, a lakás. A festmény színe is finoman passzol bele az összképbe.

A bézs színű, egyszerű, letisztult designt egy csipetnyi sárgával megbolondítva, hihetetlen hatást eredményez.

Tipp: Apró változtatásokkal is, nagy hatást érhetünk el, akárcsak ha tavaszra akarjuk kicsit átváltoztatni a lakást.

Itt a sárgának egy finomabb, kevésbé harsány, narancsosabb árnyalatát láthatjuk, mely néhány arany és piros kiegészítővel meleg, barátságos hangulatot áraszt.

A férfias fekete-szürke nappaliba a sárga fotel és asztallap egy kis nőiességet és vidámságot hoz.

Mint láthatjuk a sárgának is rengeteg féle árnyalata létezik, tehát ha egy kis változtatásra vágyunk, nem feltétlenül kell a legvadabb citromsárga színt választanunk, ha az távol áll tőlünk és a lakásunktól is. Itt egy finom pasztell sárga árnyalattal dobták fel a nappali.

Akár egyetlen jól megválasztott bútordarabbal is érhetünk el drámai hatást.

A kék és sárga visszafogott, pasztell színei finoman simulnak be a kőfal, és a fa padló közé.

Akik a merészebb árnyalatoktól sem tartanak, választhatnak, akár egy ilyen harsány kanapét is a nappali középpontjának.

A pitypang sárga fotel és szék, a menta zölddel és kékkel egy kis energiát, és melegséget ad az amúgy eklektikus belső térnek.

A sárga számos, különböző árnyalatát találhatjuk meg, ebben a nagyon merész és mókás koncepcióban, mely tökéletes háttered ad a szürke és ezüst bútoroknak.

A belső tér modern, minimál berendezését, sárga kiegészítőkkel lágyították.

Képek: home-designing.com

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!