hydrangea.jpg

Mi mindenre jó a LEGO? 10 +1 zseniális ötlet újrahasznosításra

A LEGO talán minden idők egyik leghíresebb, legkedveltebb építőjátéka, melyet nagyon kevés olyan ember van, aki ne ismerne, vagy ne hallott volna róla.

Ha Te magad már nem ülnél le játszani, és a gyerekek is kinőttek már a LEGO-zós korszakból (bár ez pont az a játék, ami 99 éves korig is játszható :-) ), akkor mindenképp nézd végig az alábbi kreatív ötleteket, hogy mire használhatjuk még fel a szekrény alján lapuló LEGO kockákat!

Ha pedig igazi LEGO rajongó vagy, mutasd meg ezt bátran a lakásodban is, és készíts belőlük hasznos vagy vicces dekorációkat, lakberendezési tárgyakat.

Mutatunk ehhez pár fantasztikus ötletet:

1. Kábelrendező

11

2

Az íróasztalunk oldalára ragasszunk fel egy hosszabb elemet, pattintsunk rá egy LEGO emberkét, aki kitartóan fogja a folyton leeső kábeleket tartani nekünk, hogy mindig kéznél legyenek. Ha még a kulcstartónk is LEGO-ból van, akkor annak is biztos helye lehet az asztalunkon, és nem kell hosszasan keresgélni indulás előtt.

2. Lámpaernyő

3

3. Könyvtámasz

4

4. Papír zsebkendő tartó

5

5. Madáretető

6

6. Ceruza és tolltartó az íróasztalra

7

7. Fali kulcstartó

8

8. Óra a gyerekszobába

9

9. Váza

10

Persze, ha élővirágot teszünk bele, nem árt a belsejébe egy nála kicsit alacsonyabb üveg vázát állítani, amibe a vizet tölthetjük.

10. Konyhai eszköztároló

12

Örök gyerekek a konyhában is felhasználhatják.

+1 ötlet

A törtek tanulásánál is nagy hasznát vehetjük, és a gyerekek valószínűleg élvezni is fogják, ha LEGO segítségével próbáljuk elmagyarázni nekik a matek leckét.

 1

Forrás: www.dekobest.org

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít