hydrangea.jpg

Nyuszifül-fenyő

A nyuszifül, avagy a gyapjas tisztesfű azonnal kedvenccé válik, mihelyst az ember megsimogatja selymes, tényleg a kisállat szőréhez hasonlatosan puha és lágy leveleit. Nem csak a kertünket, teraszunkat: a szobánkat is díszítheti ez a növény.

 Minifenyo 2

Hozzávalók:

- nyuszifül-levelek

- ragasztópisztoly

- hungarocell kúp

- kaspó

- oázis

- szárított moha

- szalag, csipke

- bogyók

- faág

Elkészítés:

Gyűjtsünk hosszabb és rövidebb nyuszifül-leveleket! A szedés napján készítsük el a díszünket, amikor még a levelek rugalmasak. Egy kaspót béleljünk ki oázissal! A hungarocell kúp aljába szúrjunk egy botot! A forma aljára ragasszunk elsőként a nyuszifülből, ezután kevés ragasztó segítségével máris rögzíthetjük az oázisban. Lentről fölfelé kezdjük felragasztani a leveleket: alulra a hosszabbakat, felülre a rövidebbeket! Ha teljesen eltakartuk a fehér felületet, akkor még az oázis tetejét fedjük be mohával, kerülhet rá néhány bogyó, termés. A fa „törzsére” kössünk masnit, és készen is vagyunk!

Forrás: Szívből, szívvel - Neked

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít