hydrangea.jpg

Falióra, ahogy én szeretném

ora

Hozzávalók:

- óralap

- óraszerkezet

- stencil

- festékek

- stencil ecset vagy szivacs henger,

- maszkoló szalag

Elkészítés:

Első lépésként az óralapot egy alapszínnel, ez esetben világosbarnával lefestjük. Mivel natúr fenyőalapról van szó, alapozni nem szükséges. Ezután egy kissé csillogó akrilfestékkel (ettől kap egy kicsit elegáns hatást) jó alaposan „összemaszatoljuk”.

Ehhez stencil ecsetre vagy egy egyszerű szivacsdarabra lesz szükségünk. Ezek segítségével, tunkoló mozdulatokkal foltokban visszük fel a festéket. Miután a második réteg is megszáradt, nekikezdhetünk a stencilezésnek. Fontos, hogy a stencilt maszkoló szalag segítségével alaposan rögzítsük, hogy a munkafolyamat során ne mozduljon el! A minta csak akkor lesz szép, ha speciális stencil ecsetet vagy szivacshengert használunk, amire minimális festéket teszünk. Így tudjuk megakadályozni, hogy a festék a minta alá szivárogjon. Ha elkészültünk a stencilezéssel, és a festék is megszáradt, már csak az óraszerkezetet kell a helyére tennünk.

Forrás: www.enartdesign.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít