hydrangea.jpg

DIY - Őszi termések az asztalon

Körte

korte3

Ha saját készítésű dekorációval szeretnénk otthonosabbá tenni a környezetünket, bátran nekifoghatunk akár varrógép nélkül is néhány csinos őszi gyümölcs elkészítéséhez. Színével befelé egymásra fektetett anyagokra rajzoljunk duci körteformát, alul egy keskeny ráhagyással. Öltögessük össze, fordítsuk ki, vasaljuk. Alaposan tömjük ki, alul hajtsuk vissza a ráhagyást, és sűrű kézi öltésekkel fűzzünk cérnát a körte aljába. Húzzuk össze, kössük szorosra. Díszítsük filc levelekkel.

<<<<<<<<<>>>>>>>>>

Alma

korte2

Hozzávalók:

- pamutvászon, maradék anyagok

- tű, erős cérna

- gyapjúfilc

- vatelin a töméshez

- vékony madzag

- az almákhoz cikk-cakk olló

- fagyöngyök

Elkészítés:

Csendes esti öltögetések eredménye lehet egy-egy ilyen felakasztható alma is, amit akár illatosítóként is használhatunk. Elég hozzá egy picike tömőanyag, amire illóolajat cseppentünk, de megtölthetjük akár szárított levendulával is. Törekedjünk a harmonikus színekre és anyagokra, a fagombból készült magok natúr madzaggal és vastag gyapjúfilc rátétekkel mutatnak jól. A szélét cakkos ollóval vágjuk körbe, kicsit fel is borzolhatjuk a rusztikus hatás kedvéért. Gombok és tömés nélkül akár poháralátétként is mutatósak.

<<<<<<<<<>>>>>>>>>

Kosárka

korte1

Hozzávalók:

- négyzetekre szabott gyapjúfilc

- maradék filc a levelekhez

- fagyöngyök és gomb a díszítéshez

- színes cérna a levelek mintázásához

Elkészítés:

A gyapjúfilc számtalan felhasználási módjának egyik egyszerű példája, ha leveleket szabunk belőle. A jó minőségű, vastag filc nem bolyhosodik, nem foszlik, akár dobozkát, vagy ilyen kosarat is varrhatunk a segítségével. Dekorációként, de akár őszi termések tárolásához, gesztenyeszedéshez is nagyon mutatós. Tárolóként bélelhetjük finom selyempapírral. Őszi finomságokkal megtöltve pedig igazán egyedi kézműves ajándék lehet.

<<<<<<<<<>>>>>>>>>

Szalvétagyűrű

korte4

A hűvösre forduló napokon vigyünk meghitt, meleg színeket a terített asztalra. Díszítsük a terítéket is stílusosan, falevelek mintájára kivágott szalvétagyűrűkkel. Magát a gyűrűt szabjuk a levelekhez illő színből. Néhány öltés és máris hangulatosabbak az étkezéseink.

Forrás: www.modest-home.blogspot.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít