hydrangea.jpg

Itt van az ősz, itt van újra!

Megérkeztek a hűvös délutánok, és a teraszon a napsütötte házfalak melegébe burkolózunk. Csillogóbbak, élesebbek a fények, és napról-napra izgalmasabb vibrálás lesz úrrá a kerten. Talán a legszebb időszaka ez az évnek. Ne hagyjuk veszni ezeket a meghitt őszi napokat, töltsünk minél több időt odakint. Dolgozzunk, mozogjunk a friss levegőn, és ne feledkezzünk meg a portánk dekorálásáról sem.

Dísztök fonalból

HG2014.2-297

Maradék gyapjúfonalból mindenféle méretű és színű tököt készíthetünk, amik nagyon jól mutatnak együtt. A feltekert gombócok tetejére ragasszunk valódi leveleket és apró szőlőkacsokat.

 

Vidám tök díszek, fúrás-faragás nélkül

HG2014.2-490

Nem mindenki szeret dísztököt faragni. Vagy egyszerűen csak nem szeretnénk még éles szerszámot adni a gyerekek kezébe. Fúrás-faragás nélkül is vidám dekort készíthetünk, ragasztással, esetleg gombostűk segítségével. A rókánk csipkebogyó orrot kapott, és filcből szabtunk neki arcot és fület. A bagoly tágra nyílt szemeit muffin papírból készítettük.

Fotó, szöveg: www.modest-home.blogspot.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít