hydrangea.jpg

Régiből újat?

A bútoralkotás csapata mindig meglep bennünket, az értékmentés felbecsülhetetlen megvalósulására szolgálnak példaként, a bútorok csodás átalakulására a krétafesték sokszínű variációjával. A lehetőségek az Annie Sloan krétafestékkel határtalanok.

Fenyő tálaló új ruhában...

A fenyő tálaló eredeti színében túl átlagos volt, viszont a formája festésre hívogató. A fedlapot, koronát és a lábazatot fáig visszacsiszolták, pácolták, majd krétafestékkel kezelték le. Befejező műveletként viaszos lakkos kezelést kapott, végül egy kézzel festett ágas, madaras minta tette teljessé az összképet.

Rigos szekreny

 

Retro kredenc...

Sokunkban régi kedves emlékeket idéz fel a kredenc: masszív, jó formájú, rengeteg lehetőséget rejtő bútordarab. Az ajtók új faszegélyt kaptak, megújult a korona és a fedlap is, végül csodaszép esztergált lábakat kapott. Antikolt fogantyúk, zsanérok és kézzel festett minta teszi igazán egyedivé a végeredményt.

Viragos szekreny

 

Jellegtelen tömbszekrény impozáns átalakulása...

Ez egy régi retro szekrény, mely már szebb időket is látott, de valójában akkor sem volt túl egyedi darab. Most zöld és bézs színkombinációjával kézzel festették, vörösbegyes, fás mintával díszítették, így igazi éke lett egy nappalinak.

Zold szekreny

Fotók: www.butoralkotas.hu

Szöveg: Demeter Enikő

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít