hydrangea.jpg

Ajtónk dísze

 P1300417

Hozzávalók:

- szalma-, vesszőkoszorú

- ragasztópisztoly

- művirágok

- habrózsa

- figura

- macaron

- olló

- termésekP1300412

Ha vendég érkezik hozzánk, az ajtónkat pillantja meg elsőként. Egy vidám kopogtatóval azonnal jó kedvre deríthetjük, amit mi is elkészíthetünk, ha rendelkezünk némi kézügyességgel. Amennyiben van egy bájos figuránk, pl. egy alvó állatka, az már fél siker! Hogy illő legyen a színvilághoz, keressünk hozzá való virágokat, terméseket! Ragasszuk helyére a kis állatot, majd figyelve arra, hogy ne legyen túl szimmetrikus, ragasszuk fel a nagyobb virágokat! Ebből ne legyen túl sok, majd következzenek a kisebb virágok, levelek, amiket illesszünk a nagyobbakhoz, és így telítsük meg a koszorúnkat! Végül a szabadon maradt résekbe, lyukakba keressünk egész kicsi terméseket! Ha kész, figyeljük majd ajtónyitáskor vendégeink arcát!

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít