hydrangea.jpg

Gyapjú bárányok

 HG2014-400

Hozzávalók:

- világos színű gyapjú kötőfonal

- fekete zseníliadrót

- zseníliagolyó a fejnek

- gyapjúfilc darabkák

Elkészítés: 

Ezeket a bájos tavaszi bárányokat otthoni maradékokból készítettük, de kézimunkaboltokban meg is vásárolhatjuk a hozzávalókat. A zseníliadrótból éles ollóval vágjunk le két 7 cm-es darabot, és U-alakban hajlítsuk meg őket. A testhez kb. 10 g fonalra lesz szükségünk, amit szorosan tekerjünk addig, míg egy 5-6 cm átmérőjű gombócot kapunk. A szálak tekerése közben a meghajlított drótokat fogjuk a gombolyaghoz, – ezek lesznek a bárány lábai – és többször tekerjük át rajtuk a fonalat, míg stabilan nem áll az állatkánk. A fonal végét csomózzuk, vagy ragasszuk le a bárány hasán. Vágjunk a fej méretéhez illeszkedő füleket, egy apró farkincát és masnikat a gyapjúfilcből. Ragasztóval rögzítsünk mindent a helyére.

Forrás: www.modest-home.blogspot.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít